Dosya aktarımı olarak düşünün.Tablet ve telefon için bu ekosistemi düşünemiyorum hocam nedense yani kafamda matchleşmedi telefon kulaklık ve saat evet ama tablet ve marka ekosistemini uyduramadım kusura bakmayın yanlış anlamayın sakın.
Detaylar
Kim cevapladı?ArtiAnius
Çalışkan
hala mantıklı gelmedi hocam ya kusura bakmayın ben bu konuda biraz kıt görüşlü de olabilirim orası ayrı ama
Blackraven
Üstün
hala mantıklı gelmedi hocam ya kusura bakmayın ben bu konuda biraz kıt görüşlü de olabilirim orası ayrı ama
Tamamen farazi olarak(tablet kullanalı yıllar oldu) diyelim bir fotoğraf editlemek istiyorsunuz onu Apple telefonunuzdan Ipad'e 1 saniyede gönderebilirsiniz ama Samsung telefonunuzdan Ipad'e göndermek daha uzun sürer. Gibi gibi bu ekosistem olayı olmasa dahi Ipad tablet konusunda muadillerine göre fersah fersah önde.
mete01
Üstün
Apple için Telefon yanınızda değilken aramaları tabletten görebiliyorsunuz. Telefon yine yanınızda değilken hotspot açmanız gerektiğinde hiç telefonu almadan bağlanabiliyorsunuz. Yani avantajı baya fazla.hala mantıklı gelmedi hocam ya kusura bakmayın ben bu konuda biraz kıt görüşlü de olabilirim orası ayrı ama