Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Boş adamın boş işidir. Hele günümüzdeki sanat. 
sanat sayılıyorsa sanat diye bir şey kalmamış demektir.
xxxZAURxxx
Çalışkan
Sanat insanın iç dünyasının dışa vurmasıdır.
Kendini nasıl ifade edebiliyorsan becerini ortaya koyarsın.
Bu ressamlık olur, heykel yapmak olur, araba toplamak olur, müzik olur, PC toplamak olur. Çiçek yetiştirmek olur. Say say bitmez.
Kendini nasıl ifade edebiliyorsan becerini ortaya koyarsın.
Bu ressamlık olur, heykel yapmak olur, araba toplamak olur, müzik olur, PC toplamak olur. Çiçek yetiştirmek olur. Say say bitmez.
Guilty Conscience
Üstün
Aslında genel anlamda sanat sanat içindir, ekmek aslanın ağzındaysa başka taraflara geçilir.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Tarihsel devinimi süzemezseniz, bu elde edilir. Rönesans nedir? İnsan, duygusu olan bir canlıdır. Duyuya dokunmak ve dokunmamak, üzerine düşünulmelidir.
Ve şu yukarıdaki üç cevap, sadece görmek istediğini görmektedir. Orada bir video var ve o videoda da fikir mevcut.
Son düzenleme:
Felsefi açıdan pek bir şey çıkaramadım ama edebiyatta; sanat sanat içindir ve sanat toplum içindir diye geçiyor aklımdan.
Felsefi açısından bakınca: Atatürk'ün dediği sözü aklıma geliyor. "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir."
Başka türlü yorumlayamadım.
Felsefi açısından bakınca: Atatürk'ün dediği sözü aklıma geliyor. "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir."
Başka türlü yorumlayamadım.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
@Morthunel, Konunun üstünü okuyup fikir belirtenleri dinlemeye devam ediyoruz. Bakalım, kaç insan hakkında daha fikir edineceğiz.
İçerik mühim değil, ben halihazırda bir fikre sahibim. (!)
İçerik mühim değil, ben halihazırda bir fikre sahibim. (!)
mburakkarakas
Yetkin
Ne şekilde kullanırsan onun içindir, tartışmanın lüzumu ise lüzumsuz bahanelere gerek içindir.
Basit, müzik bilmezin çabası;
Sanat içindir.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Bildiniz, 100 puan.
Tanımlamalara karşı ya da argümanlara karşı biraz gevşek davranıyor olabilir miyiz? Ya da soru illâ, artı veya eksi minvalinde mi?
Karara dair etkenler ne mesela?
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
-
-
-