Ya sevgili dostum anlatamıyorum sana. Bak şimdi aaaa diye bağıracağım evin içinde alıp götürecekler bakırköy hücresine beni. Sevgilinizin olmaması bir eskiklik değildir.
Sizi yıpratmıyor hocam, tekrarlıyorum. Yaşadığınız hissi farklı konulardan adım gibi anlıyorum (Aşk vs. değil ama duygusal şeyler) ancak yıpranmıyorsunuz, kendinizi yıpratıyorsunuz duygularınızla. Duyduğunuz ağır bir ilgi yok karşıya ki yıpratasınız, duysanız 34 tane nasıl olacak mantıken. Şansınızı denemek yerine şansınızı yükseltin, şans size gelsin yani. Hobi vs. bulun.
Sizi yıpratmıyor hocam, tekrarlıyorum. Yaşadığınız hissi farklı konulardan adım gibi anlıyorum (Aşk vs. değil ama duygusal şeyler) ancak yıpranmıyorsunuz, kendinizi yıpratıyorsunuz duygularınızla. Duyduğunuz ağır bir ilgi yok karşıya ki yıpratasınız, duysanız 34 tane nasıl olacak mantıken. Şansınızı denemek yerine şansınızı yükseltin, şans size gelsin yani. Hobi vs. bulun.
Size bir şey söyleyeyim mi? Sizin akıl sağlığınız bozulmuş vaziyette. Madem söylediklerimiz kâle alınmıyor, sizi bir psikiyatriste yönlendireyim o halde.
Kendinizi mutlu etmeye çalışın, dediğim sözler şu an mantıklı gelmez ama mutlu etmeye çalışınca anlayacaksınız. Terapiye gidin, bu size anlatır anca bunun çözümünü. Saçma sapan yerlere değil tabii, bir de antidepresan kullanabilirsiniz ama çok sarhoş gibi yapabilir kişiliğinize göre veya etki etmeyebilir.
Size bir şey söyleyeyim mi? Sizin akıl sağlığınız bozulmuş vaziyette. Madem söylediklerimiz kâle alınmıyor, sizi bir psikiyatriste yönlendireyim o halde.
Yerinde olsaydı 5-6 gündür aynı şeyleri söylemez, sürekli kendimi ezmez, insanlardan engel yemezdim. Doktora görünsem doktor umutsuz vaka etiketi çakar bana.