Ben niye yapamıyorum diye üzülüyorum. Başkasının bu mutluluğu, en büyük üzüntü kaynağımdır.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26 62
Üstün
Kardeşim ben sevgili aramıyordum, biz birbirimizi bulduk ve utana utana konuşuyorduk birbirimizle başta.Daha çok üzüyorsun beni. Neden sevgilim yok benim? 10 yaşında ben kız bile bulamıyordum.
Devamında ikimiz de birbirimize karşı elektriklenme mi diyorsunuz artık ne diyorsunuz bilemem, o durum oluştu ve biz birbirimize açıldık. Bu kadar basit.
Kanka bence senin psikolog falan değil direk bir psikiyatri desteği alman lazım, bu normal bir düşünce değil gerçekten.Ben niye yapamıyorum diye üzülüyorum. Başkasının bu mutluluğu, en büyük üzüntü kaynağımdır.
Kendini bir şeyleri aramak için aşırı yıpratmışsın sen.
Bende aramıyordum. Ancak spor yapıp, gelişince ve hala bulamayınca takıntı oldu.Kardeşim ben sevgili aramıyordum, biz birbirimizi bulduk ve utana utana konuşuyorduk birbirimizle başta.
Devamında ikimiz de birbirimize karşı elektriklenme mi diyorsunuz artık ne diyorsunuz bilemem, o durum oluştu ve biz birbirimize açıldık. Bu kadar basit.
Dostum sen sadece ufka bakıyorsun, gözünün önüne bakmadığın için ve sürekli sevgili aradığın için yaranı deştiğimi düşünüyorsun.
Sadece gözünün önüne bak ve devam et, hayatındaki eksik parçalar varsa onları kapatmadan bir şeyleri aramak sadece zaman kaybıdır.
Hocam aydınlat bizi hahahaha. Şaka bir yana dakika başı birine açılmaktansa bence biraz durmalı. En yakın kız arkadaşlarına açılma da her yeni tanıştığın insanlara da açılma.
Psikiyatri: Umutsuz vaka, ötenazi kararı çıkarılmasını talep ediyorum.Kanka bence senin psikolog falan değil direk bir psikiyatri desteği alman lazım, bu normal bir düşünce değil gerçekten.
Kendini bir şeyleri aramak için aşırı yıpratmışsın sen.
SF26 62
Üstün
Bu arkadaşımız gerçekten normal düşünmüyor dostlarım, konu kilitlense çok daha yararlı olur.Psikiyatri: Umutsuz vaka, ötenazi kararı çıkarılmasını talep ediyorum.
Hatta konu sahibi buna benzer konu açarsa onaylanmamalı.
O zaman daha çok üzülürüm. Şu an konuşmak çok azıcık bile olsa iyi hissettiriyor.Bu arkadaşımız gerçekten normal düşünmüyor dostlarım, konu kilitlense çok daha yararlı olur.
Hatta konu sahibi buna benzer konu açarsa onaylanmamalı.
O zaman daha çok üzülürüm. Şu an konuşmak çok azıcık bile olsa iyi hissettiriyor.
Seni gayet iyi anlıyorum dostum fakat bunu forumda ki insanlarla konuşman biraz garip kaçabiliyor. Ve senin gibi birinin ilaç kullanması lazım. Yani çok dile getirmeyi sevmiyorum fakat bende bu sene ki kız yüzünden psikolojimi bozdum ilaçlara başladım ama umudum bittiği yerde hiçbir şey yapamazsın. Biraz sakinleş kafanı buna yorma her gördüğün kadına o gözle bakma. Bunları benim demem çok salakça bende başarısızım bu konu da bende bana leş gibi davranan psikolojimi bozan birine aşığım. Celladına aşık teriminin vücut bulmuş haliyim. Fakat @SF26 hocam anlatıyor bari onu dinleyin. Odaklan biraz kendine. Kendine değer ver. Bak ben şişman bir adamım ben bile sizden daha kendimle barışığım. Bu ne kadar çevremden gelen tipimle alakalı güzel yorumlar sayesinde olsa da çok mantıksız değil mi sizce de? Burada şişman bir adam size kendinizle barışık olmanız için tavsiye veriyor. Yapmayın etmeyin. Kovalamayın.
Aileme bu konuyu danıştım. Yok sen boş işlere üzülüyorsun, boşuna psikiyatrise para vermeye gerek yok. Anlamıyorlar beni.Seni gayet iyi anlıyorum dostum fakat bunu forumda ki insanlarla konuşman biraz garip kaçabiliyor. Ve senin gibi birinin ilaç kullanması lazım. Yani çok dile getirmeyi sevmiyorum fakat bende bu sene ki kız yüzünden psikolojimi bozdum ilaçlara başladım ama umudum bittiği yerde hiçbir şey yapamazsın. Biraz sakinleş kafanı buna yorma her gördüğün kadına o gözle bakma. Bunları benim demem çok salakça bende başarısızım bu konu da bende bana leş gibi davranan psikolojimi bozan birine aşığım. Celladına aşık teriminin vücut bulmuş haliyim. Fakat @SF26 hocam anlatıyor bari onu dinleyin. Odaklan biraz kendine. Kendine değer ver.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.