Sapphire Nitro+ RX 9070 XT vs ASUS RTX 5070 Ti Prime OC

Bütçe
40000
FSR4 donanımsal olduğu için eski kartlara gelmeyecek diye biliyorum hocam.

Dikey monte edeceksen Taichi'ye öncelik ver RGB'de.
Yatay takacağım için Nitro+ da karar kıldım hocam.

Ekran kartı tarafında desteği artacak hatta daha da iyi olacak. İşlemci tarafında ise yeni nesilde 2nm ye düşecekler. Destek ekran kartında sürer ama işlemcide bitebilir .

Yatay takacağım için Nitro+ da karar kıldım hocam.

Dilersen akşama benim kartın yatay duran fotoğrafını atabilirim. Videolarda çok hoşuna gitmiyorsa.

Selam.
Dilersen Gaming gecesinden aldığım Nitro var ilgilenirsen. Kutusunu hiç açmadım. İade edeceğim ama istersen aldığım fiyattan verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir hocam fotoğraf alabilirim. İşlemci uzun süre idare eder diye düşünüyorum Ryzen 7 7800x3d kötü bir işlemci değil ya

Selam.
Dilersen Gaming gecesinden aldığım Nitro var ilgilenirsen. Kutusunu hiç açmadım. İade edeceğim ama istersen aldığım fiyattan verebilirim.
Hocam taksitle alacağım için kusura bakmayın böyle alamam.

Hocam RGB istediğim için Nitro+ düşündüm yoksa daha uyguna da alınabilecek kartlar var 9070xt tarafında.

MFG'de bozulmalar çok oluyor diyorlar hocam siz de öyle mi düşünüyorsunuz? Rekabetçi oyunlarda çok gerek kalmıyor genellikle zaten.
Gözle görülür bir bozulma yaşamadım ben. Elbette bu teknolojilerin incelemesi yapılırken görüntülerdeki kimi kesitlere aşırı bir zoom yapılarak değerlendirmeler yapılıyor. Aşırı zoom yapılmış bu kesitlerdeki görüntü kalitesi üzerinden yorum yapılıyor. Yine de kimsenin büyüteç ile oyun oynadığını düşünmüyorum. Haliyle oyun zevkini etkileyecek bir bozulmadan bahsetmek gerçekten zor.

Bu yüzden ihtiyaca göre bu teknolojilerin kullanılması gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar her konuda yapay zeka kullanmayı kendilerine amaç edinmişken, bunu mantıklı ve faydalı buluyorken, aynı yapay zekayı görüntü teknolojilerinde kullanmamalarını veya kullanılmayı eleştirmelerini şahsen anlamıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…