ismailkonuk

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Bu iki karttan birini alacağım. Güncel olarak aralarında 6.400 TL fiyat farkı var. Nitro+’taki 12VHPWR kablosu erimeleri ve aradaki fiyat farkı Gigabyte’a doğru yöneltti beni. Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Nitro+ karşılaştırması bile olmaz. Kablo erimeleri tam takılmadığı için yaşanıyor. Tam takarsanız sorun olmayacaktır. Bu 12VHPWR'yi güvenli bir seçenek yapıyor mu? Kesinlikle hayır. Bilinçli olunması gerek. Aradaki fiyat farkı çok gelirse Pulse modeline yönelebilirsiniz.

Bu iki model arasında kalalım değerlendirme yaparken gigabyte neden önermiyorsunuz sebebi ile yazarsanız daha çok yardımcı olmuş olursunuz.

Bu iki model arasında kalalım değerlendirme yaparken Gigabyte neden önermiyorsunuz sebebi ile yazarsanız daha çok yardımcı olmuş olursunuz.

Klasmanları çok farklı. Biri zirvede diğeri yerlerde. Şansınıza eski üretim gelirse bir de termal jelle uğraşırsınız ki ben uğraşıyorum şu an.
Tercih edilebilmesi için 10k fark olmalı arada en az.

Alabiliyorsan Nitro+ tabii ki. Gigabyte'den hiçbir şey alınmmaz, servisi de üzer alacağın mal da. Alınmama sebebi ise Vapor chamber koymuşlar ama emsal modellerle sıcaklık farkı yok aksine daha yüksek fan sesiyle bunu veriyor. Ki Vapor chamber demek kafadan -5 derece, Vapor chamber olmayan Nitro+ daha serin çalışıyor.

Termal ped yerine bir jel kullanıyorlar akıyor ve sıcaklık artıyor VRAM kanadında. Keza neden önermiyorsun dediğin arkadaşta bunu yaşıyor.

Hiç yoktan dediği gibi Pulse al kafan rahat olsun. @Motionless lN White Nitro+ kullanıyor bende ise Pulse var, segment farkından dolayı VRAM sıcaklık farkı falan var ancak aldığımız performans değerleri birebir.

Pulse al, Pure al, XFX Swift al, reaper al hiç yoktan ASRock al ama Gigabyte alma. Komple falso model, 3 ielrde bir şey olur servisten üzülürsün. Daha taze taze 10k verip 2/3 ay evvel aldığı anakart fabrika çıkış yamuk gelmesine rağmen servis kullanıcı hatası 260 dolar + KDV ödersen değişim çıkartırız dedi arkadaşa.

Gigabyte 35599 TL (6 taksit) Nitro+ 41999 TL (9taksit) aradaki fark 6400 TL.

Aylık ödeme olarak bakacak olursak yine Nitro+ daha mantıklı oluyor.

Birinde ayda 6K ödeyeceksin öbüründe 4700. keza Amazon'dan da vadesiz 9 takside vurabilirsiniz. Aradaki fark uzun vadede her türlü değecek bir fark. Bazen ben de 30'a Pulse almak yerine 37'ye Nitro+ alsa mıydım demiyor değilim.