Kredi değil Hepsiburada premium world kart.
Gigabyte fiyatı ise N11'den.

Fark etmez alabiliyorsan Nitro+ al zaten her geçen gün ödemesi kolaylaşıyor. 9 takside alabiliyorken al gitsin, world karta 9 taksit diye yola çıkmıştım vakıf world olunca 6'da takıldığımdan Nitro+ alamamıştım ben şahsen.

Pişman mıyım değilim ama olsa daha iyi olurdu. Aylık ödeyeceğin miktar daha az, süreç içerisinde paranın daha da değersizleşeceğini de düşünürsek mantıklı oluyor her türlü.

Gidip de gigaabyte alıp sesli ve sıcak çalışan bir karta sahip olmaktansa fazla para ver onu al veyahut 1 lira daha fazla ver Amazon'dan Pulse falan al.

Navi 4 GPU'larda asil bakmaniz gereken derece, bellek derecesi. Bu konuda da Nitro+'in bir albenisi goremiyorum acikcasi.

1771838720227.webp

Su an Akakce'de en ucuz 9070 XT, Pulse modeli. Mercury OC'yi Sinerji Nitro+'a yakin fiyata satiyormus. Sahsen onu dusunurdum ben Nitro+ yerine, onu almak mumkun degilse de Pulse alir gecerdim.

Cevap veren ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Aradaki 6400 TL fiyat farkı ve 12vhpvr korkusundan dolayı tercihimi gigabyte gaming oc den yana kullandım. Kart gelince deneyimlerimi paylaşırım.

Mercury OC öneririm Nitro ile aynı fiyata çok güzel şekilde kullanımı var Nitro+ güç kablo konumu aşırı sıkıntılı bölgede kabloyu büküp sokuyorsun vs mercury'de böyle bir durum yok aynı güçte olması lazım.

Vatan da her gün neredeyse ℅10 indirim oluyor beklersen saat 22.00'da başlayacaktır 40.000 bandına düşüyor.

Şansıma artık cw sesi olmazsa eğer kendime şanslı sayacağım. Satıcıya sordum elimizde akma problemi olan kart bulunmamaktadır dedi. Artık kartın gelmesini beklemekten başka çarem yok 😁