Biri şunlara GPU ureticisin AMD olduğunu aktarsin. GPU'yu AMD uretir firmalara yollar firmalarda uzerine sogutucularini takar overclock yapar vs Sapphire ne yapıyormuş camasir suyuna mi bandirip gönderiyor güldürmeyin. Gelen GPU sorunluysa elbette olur dunyada hiç kimse bana ASUS MSI da sorun yasamadim diyemez. Bakış açınız yanlış. Bir firmayi savunduğum yok hep ezber uzerinden konusmak sıkıyor artık.

Coolwine ve ısınma sorununu zaten AMD yapıyor. Kart üretiminde ince aksaklıklar zaten hiç değiştirmiyor dostum. Ben mouse'lara lehim atarken bile bir şeyi biraz eğik koysam gidiş yolundan dolayı hatalı oluyor (olması gereken). Sapphire olarak kullandığım tüm kartlarda resmen bu şekilde. Reddit'te özellikle yabancı forumlarda bu üreticide sorun çıktığına bakabilirsiniz.

Coolwine ve ısınma sorununu zaten AMD yapıyor. Kart üretiminde ince aksaklıklar zaten hiç değiştirmiyor dostum. Ben mouse'lara lehim atarken bile bir şeyi biraz eğik koysam gidiş yolundan dolayı hatalı oluyor (olması gereken). Sapphire olarak kullandığım tüm kartlarda resmen bu şekilde. Reddit'te özellikle yabancı forumlarda bu üreticide sorun çıktığına bakabilirsiniz.

Coil Wine ve isinma yapiyor diyerek zaten ezbere konustugunu gosterdin coil Wine doğaya konulan kanunlarin gereği bu birinin tekelinde değil:) ısınmaya gelince NVIDIA zaten senelerdir C tier hep 70+ calisiyor simdi bana bir tane AMD getirki 70 üstünde çalışsın yeni nesilde. O zaman ASUS gerçekten kötü bir lehimci çünkü elimizde ASUS'ta var benim sapphirden daha sesli.

Coil Wine ve isinma yapiyor diyerek zaten ezbere konustugunu gosterdin coil Wine doğaya konulan kanunlarin gereği bu birinin tekelinde değil:) ısınmaya gelince NVIDIA zaten senelerdir C tier hep 70+ calisiyor simdi bana bir tane AMD getirki 70 üstünde çalışsın yeni nesilde. O zaman ASUS gerçekten kötü bir lehimci çünkü elimizde ASUS'ta var benim sapphirden daha sesli.

Keşke kart olsa da karbüratör sesini duyurabilsem. 7700XT'nin sesini yan odadan duyuyordum.

Ya şunu da kavrayamıyorum. Ortalama bir kart üreticisi dedim hep. Yüksek segment kartı yok zaten adamların. Düşük-orta segment var. Kartları ilah yapmaya gerek yok. Siz bence ezbere konuşuyorsunuz. Kart 81 derecede çalışıyordu Ark'ta.

O zaman ASUS gerçekten kötü bir lehimci çünkü elimizde ASUS'ta var benim sapphirden daha sesli.
Babamın iş yerinde iki tane Asus dual RTX 3070 var. Sesi daha az emin olabilirsiniz.