Herkese merhaba. Temmuz ayında Sinerji bilgisayardan satın aldığım sistemle gelen ekran kartımda ne yazık ki geçtiğimiz ay coil whine başladı. Bu süreçte daha güçlü ve kaliteli bir PSU satın aldım, MSI MAG A1000GS. Ancak şimdi hem ekran kartımda hem de PSU'da coil whine sorunu yaşıyorum. Yalnızca coil whine da değil, WattMan hatası da alıyorum. Oyun oynamadığım ve bilgisayarı zorlamadığım dönemlerde de bu sorunlarla karşı karşıyayım.
Sıvı soğutucu pompam bozulduğu için onu servise gönderirken aynı anda hem ekran kartını hem de PSU'yu da göndereceğim. Sizce olumlu bir sonuç almam her iki parça için de mümkün mü? Sesi ekleyeceğim.
Not: Elektrikle ilgili bir işim olduğu için dairedeki tüm tesisatı kontrol ettim, ölçümler yaptım ancak herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Video1:
Video2:
Sıvı soğutucu pompam bozulduğu için onu servise gönderirken aynı anda hem ekran kartını hem de PSU'yu da göndereceğim. Sizce olumlu bir sonuç almam her iki parça için de mümkün mü? Sesi ekleyeceğim.
Not: Elektrikle ilgili bir işim olduğu için dairedeki tüm tesisatı kontrol ettim, ölçümler yaptım ancak herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Video1:
Video2: