- Makaleler
- 1
Bu konu hakkında benle bu forumdaki 1 esnaf ve 1 üye tartışıp kendilerini haklı çıkardılar bu arada. Neymiş her önüne gelen parçayı herkes iade ediyormuş, tek çare sıfır diye satılan ürünler yerine bunları göndermekmiş. Kabul edip test edecekmişsin, sorun yoksa kullanmaya devammış, bunu savundular konu sahibi hariç 1 ademoğlu da çıkıp beni savunmadı 1vs2 kaldım, adamlar haklı çıktı, alan memnun satan memnun diyip ben de saldım konuyu yapacak bir şey yok. Haksızlık karşısında boyun eğmezsen sonuç bu, kimse yanında durmaz sonunda sen haklı çıkarsın.Gerçekten yani saçma sapan iş yapıyorlar. Çalışıyoruz, işimiz gücümüz var ve bir de bunlarla uğraşıyoruz. Madem bu şekilde satıyorsun, koy alta ikinci el diye ikinci el fiyatı sat. Hem de sıfır para isitiyorlar.
@CanPatrioTic Zaten RAM'leri yanlış tercih etmişsin eğer AM5 için tercih ettiysen, yok İntel Core Ultra için aldıysan bu RAM'leri @Mithat Berhan gibi 8000 MT/s oc'layıp öyle kullanırsın, kendisi yardımcı olur diye düşünüyorum. AM5 için aldıysan ben yardımcı olurum ama AM5 platformunda 7200 MT/s uygun frekans değil, satın aldığın RAM'ler A-Die olması sebebiyle 6000-6600 ya da 8000-8400 ayarlayıp kullanabilirsin anakartında, bu artısı var sadece, düz EXPO açıp geçmemen lazım.
@Eagles Hocam senin şikayetvar duruyor mu, bir yenisini daha ekleyelim.
Yurtdışında open box ya da refurbished diye satılan iade değişim ürünlerini bizde direkt ya hazır sisteme sıfır diye koyup satıyorlar kimse anlamadan ya da tray işlemci, ram vesaire şeklinde satıyolar şu an gördüğün üzere, yiyen yiyor, biri iade etmeyene kadar bu düzen devam edecek, sen şimdi iade edeceksin yırttın o yüzden, zaten 7200 MT/s yanlış tercih, core ultra istiyorsan 8000 alacaksın, am5 istiyorsan 6000-6400 CL30 @CanPatrioTic