Yakalamayı bende 4 gözle çekiyorum. 😀

Bir bilsem kim olduğunu, özellikle konu açıcam. 😀

Hayır kendim dalgınlıkla mı dedim veya önerdim diye mi düşünüyorum, ondan da emin değilim. Hayır öyleyse kabulüm, en azından hatamızı yayılmadan düzeltiriz. 🙃

7720MT/s; XPG'de de, Klevv'de de Hynix A-die görünüyor hocam.
Lancer serisine M, milyonda bir ya binleniyor ya binlenmiyor.

Mesela Klevv'in 6200 ile 5600MT/s olanları Hynix M-die.
Geçen Zen DCsine attı xoc ci eleman, M binlenmiş XPG Lancer :D 7400 yapamıyordu frekansı.

Merhaba, DDR5'e geçmek için bilgisayar parçaları topluyorum ve Gaming.Gen.TR sitesi üzerinden RAM satın aldım. Fakat paket açılmış halde geldi. Şu an RAM'i deneyecek tüm parçalarım da yok. Uygun fiyat oldukça parça alıp evde topluyorum ve duruyorlar. Sizce ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 198524

Direkt iade et bunlardan bir şey alınmaz. Bana da açılmış ekran kartı satmışlardı, telefonla konuşurken arkada küfürlü konuşmalarına şahit olmuştum. Şikayetvar sitesine yazmıştım size demedik dediler, şikayeti silmemi istemişlerdi. Sitelerinde iade et butonu bile yok, iade sürecini takip bile edemiyorsun. Ücret iadesi için 1-2 hafta beklettikleri bile oluyor.

Son düzenleme:
Direkt iade et bunlardan bir şey alınmaz. Bana da açılmış ekran kartı satmışlardı, telefonla konuşurken arkada küfürlü konuşmalarına şahit olmuştum. Şikayetvar sitesinie yazmıştım size demedik dediler, şikayeti silmemi istemişlerdi. Sitelerinde iade et butonu bile yok, iade sürecini takip bile edemiyorsun. Ücret iadesi için 1-2 hafta beklettikleri bile oluyor.
Bir daha tövbe zaten hocam. Buradan bir şey almam. Kimseye de önermiyorum.

Öncelikle yorumların tamamını okudum, geçmiş olsun. Bu firmadan bende RAM satın aldım, bana da açılmış ürün gönderdiler. Daha sonra verdikleri kod ile ürünü gönderdim. Beni de umursamadılar. Akabinde şikayetvar sitesinde şikayet oluşturdum. Aynı gün içerisinde ürünün sıfırını yolladılar. Bu durumda istersen para iadesi, istersen birebir değişim yapıyorlar. Ama şikayetvar üzerinden yazmak çok hızlandırıyor işleri. Diğer türlü sıraya aldık şeklinde geçiştirme huyları var. Hiç umursamıyorlar, müşteri memnuniyeti yetersiz bir firma.

Belli ki akıllanmayacaklar, yapılan şey çok yanlış. Bunu Recep Bey'e bildiriyorum, kendilerine çeki düzen versinler artık. Açılmış, kullanılmış, iade edilmiş, test edilmiş ürünler sıfır şeklinde satılmamalı. Bunu yaşayan ilk ve son kişi değilsin. Şikayetvar yorumlarında bir çok insan bundan şikayet ediyor.

Konuyu toparlamak gerekirse, geri adım atmayın.

@Recep Baltaş

Öncelikle yorumların tamamını okudum, geçmiş olsun. Bu firmadan bende RAM satın aldım, bana da açılmış ürün gönderdiler. Daha sonra verdikleri kod ile ürünü gönderdim. Beni de umursamadılar. Akabinde şikayetvar sitesinde şikayet oluşturdum. Aynı gün içerisinde ürünün sıfırını yolladılar. Bu durumda istersen para iadesi, istersen birebir değişim yapıyorlar. Ama şikayetvar üzerinden yazmak çok hızlandırıyor işleri. Diğer türlü sıraya aldık şeklinde geçiştirme huyları var. Hiç umursamıyorlar, müşteri memnuniyeti yetersiz bir firma.

Belli ki akıllanmayacaklar, yapılan şey çok yanlış. Bunu Recep Bey'e bildiriyorum, kendilerine çeki düzen versinler artık. Açılmış, kullanılmış, iade edilmiş, test edilmiş ürünler sıfır şeklinde satılmamalı. Bunu yaşayan ilk ve son kişi değilsin. Şikayetvar yorumlarında bir çok insan bundan şikayet ediyor.

Konuyu toparlamak gerekirse, geri adım atmayın.

@Recep Baltaş
@Ayhan Dönmez @LH44 Bende dün akşam mail üzerinden kendileri ile iletişime geçtim. Ürünün sıfırı ile değişim olmaması takdir de para iadesinin yapılmasını talep ettim. Ürünü bu sabah kargoya vererek kendilerine geri ilettim. Ekstra olarak da şikayetvar sitesine şikayet oluşturacağım. İnsanların vakitleri ve paraları özellikle bizim ülkemizde ekstra değerli ve bu şekilde insanları salak yerine koymaları kabul edilebilir bir şey değil. Kimse bu ürüne eyvallah çekip kullanmak mecburiyetinde değil. Eğer bugün bunu kabul edersek yarın sanırım sıfır ürün de bize hayal olacak. :)

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Gaming.Gen.Tr'den aradılar ve ürünün birebir sıfırı ile değişim yapacaklarını söylediler. Ürün geldikten sonra güncellemeyi paylaşacağım.

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Gaming.Gen.Tr'den aradılar ve ürünün birebir sıfırı ile değişim yapacaklarını söylediler. Ürün geldikten sonra güncellemeyi paylaşacağım.