Gaming.Gen.TR Satın alınan RAM sıfır değil mi?

Ben sadece sorunlu diye iade ederim her zaman. Bunu da ekstra belirtirim. İçerisinde not eklerim,

İşte insanlar sizin gibi değil kör alış yapıyorlar ürün gelince 2 gün sonra başka ürün görüyor akılları kayıyor ona hemen iade başlatıp hakkımı kullanmak istiyorum deyip firmayı zorlayıp iade edip geçiyorlar firmalarda doğal olarak kusursuz ürünleri indirimdir şudur budur bir şeyler ekleyerek tekrar farklı bir kullanıcıya sunuyor.

Hocam maile ne cevap verecekler çok merak ediyorum. Bende iade veya birebir sıfır değişim isteyeceğim. Hatta direkt iade daha mantıklı gibi geliyor şahsen.
35 yaşındayım, ilk defa böyle bir şey yaşadım internet alışverişinde. Bende şaşkınım. Hemen burada konu açayım dedim. Benden çok daha deneyimli buradan alışveriş yapanlar olduğunu biliyordum şayet.
Hatta üstün körü böyle bir mail attım.

Hocam aslında olması gereken bu. Memnun kalmadıysan sat ikinci elde yani, neden keyfi keder iade ediyorsun. Yani buna uyanıklık mı derler, aç gözlülük mü derler bilemiyorum. Yanlış aldıysan amenna yani. Ama keyfi keder iadelerin bir gün önüne geçerler.

Gör bunları ayhan hoca. Bir de diyorsun RAM konusunda şöyle voltaj verelim, böyle EXPO açalım. Al sana RAM @Ayhan Dönmez

İkinci elde satmama sebebi bilgisayar parçaları çok değer kaybediyor örneğin 5000e aldığın ürün 3000e alıcı bulmuyor. İşin çakallığında onlar da.

RAM sıkıntılı parça olduğundan açılmışsa direk gönderin. O şekilde kabul edip kullanılacak bir parça değil.

İkinci elde satmama sebebi bilgisayar parçaları çok değer kaybediyor örneğin 5000e aldığın ürün 3000e alıcı bulmuyor. İşin çakallığında onlar da.

Aldığın üründen memnun değilsen açmadan ve zarar vermeden geri iade etmeleri lazım. Ona kabulüm. Yanlış alırsın, kutusunu dahi açmazsın. Oda olur hiç sorun değil. Ben öyle ürün alırım sıfır ise yine. Ama bu şekilde kabul etmek mümkün değil yani.

RAM sıkıntılı parça olduğundan açılmışsa direk gönderin. O şekilde kabul edip kullanılacak bir parça değil.

Hocam zaten RAM konusunda başımda müthiş bir şanssızlık var. O yüzden nem kapıyorum her şeyden. Karabiberi ve tuzu oldu buda.

Benim merak ettiğim diğer hususta ben bu ürünü internetten sipariş verdim. İnternetten sipariş edilen ürünler mağazadan değişebiliyor mu acaba? Veya iade yapılabiliyor mu? Olmadı arabaya atlayıp, mağazalarına gideyim. İade ve değişim işlemlerini hızlandırmak için.

Satın aldığınız yer ile iletişime geçip belirtmeniz lazım.

Denemekte zarar gelmez hocam, mail dönüşünü bekleyene kadar mağazadan soruşturup öğrenebilirsiniz.

Dostlar şimdi tekrar aradım bana bir Yurtiçi Kargo kodu verdiler. Ürünü bize gönderin dediler. Aramasam, yine bekleyecektim muhtemelen.

İçerisine not belirtip geri göndereceğim.

Sizce iade mi alayım yoksa değişim mi isteyeyim? Açık konuşmak gerekirse Gaming Gen benim içime sinmedi. İade alıp, farklı bir yerden RAM alma düşüncesi daha ağır basıyor bende.

İçine sinmediyse başka yerde alın bence, bu firma kapalı kutu gönderse bile hala şüphe ile bakacaksınız sanırım.

Kötü bir site değil diye biliyorum tabii size kalmış. Güven vermeyen bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…