@Eagles Geçen konuda da bahsetmiştim, iade edilmiş, teşhir ya da tamir görmüş ürünleri bize kakalıyorlar. Mağazadan alsan da durum aynı, orada sadece sıfır süsü veriliyor. Bizdeki şans ve esnaftaki dürüstlük anca bu kadar olur. Sen birebir değişim olayını sanırım yanlış anladın?
Bu arada iade edilmiş kutusu açılmış tamir görmüş ürünler hazır sistem altında pazarlanıyor, hazır sistem alanlara duyrulur.
Tüh şimdi teknoloji editörleri nasıl reklam yapıp para kazanacak.
@Eagles Şimdi yemek sipariş verdiğinde eksik geliyor, mevzu en son kurye yedi vesaire oluyor. Burada da bahane sanırım getiren kargocu açıp RAM'leri OC'lamış, sonrasında sana iade etmiş, ben öyle anladım. Kargoyu video kaydına alarak güne başlayacağız belli ki bundan sonra. Mağazada da teşhir ürünleri sıfır paketleyip satıyorlar, bir örneği de bende var
ya da daha kötüsü tamir görmüş ürün. Sonradan fark ediyorsun da iş işten geçiyor, açıkgöz olmak şart.
Hatta sana şöyle diyim isim vermeden, RAM uyumsuzdu 6400 MT/s sistem açmıyordu ilk zamanlarda, BIOS'lar daha Beta'ydı, iade etmek durumunda kaldım, benim aldığım kit de sondu ve 1 hafta boyunca stok açılmamıştı. İadem onaylandığında akabinde hemen 1 tane stok göründü random bir ilde, daha söze gerek var mı bilmiyorum. Stok belirtilen yerler bile sallamasyon, ana depodan çekiyorlar hepsini.
Çok kanıt var da işte denetim yok, dürüst bir toplum değiliz, herkes birbirini öpme derdinde. Dikkatsiz bir vatandaş çok rahat bu tuzağa düşüyor, adamlar da parasını kazanıyor. Arayıp sorduğunda iade ürünler fabrikaya geri gönderiliyor argümanını sunuyor, eğer yersen.