Pardon Ayhan Dönmez kısmını kaçırmışım, bu forumdaki herkes bilir ki size RAM anlatılmaz. (!) Benim hatam. İşi teknikten alıp önce CV dağıtmaya sonra da başkasının malını kullanmaya getirdin. İade ürün olduğu bile belli değil henüz. Ben bu noktada hak vermiyor da değilim kaldı ki, bu noktada senin gibi obsesyonluysa dediğin gibi iade eder. Ben sadece daha rahat davranırdım dedim, problem ne ve neden agresifsin?
Sen bu kadar savunduğuna göre, gocunduğuna göre belli ki gizli esnaflardan birisin forumlardaki, anlamış olduk. Yarana tuz basmış oldum, kusura kalma.
Bana RAM anlatamazsın çünkü gerekli teknik bilgiye hakim değilsin, olamazsın da, sıradan bir kullanıcısın, sadece bu kadar. Ben bizzat bu işle ilgileniyorum, bu işin limitlerine de hakimim, en dibi de gördüm en tepeyi de gördüm. Kiminle hangi konu hakkında konuştuğuna dikkat etmen gerekiyor bu hayatta. Bir cerraha ameliyat nasıl yapılır diye öğretmeye çalışıyorsun şu anda.
Şu kadar yazdıklarım arasında demek istediğim tek şey, open box olarak belirtip alçak fiyattan vermek zorunda, yurtdışında bu durum böyle, son kullanıcı bunu bilerek satın alması gerekiyor. Sen bundan bihabersen hazır sistem alıp kullanmaya devam edebilirsin.
Konu agresiflik değil, bu adamların savunuculuğunu yapman. Verilen parayı mı gözün görmüyor o kısmı bilemem, bu adam 6-7K verip bu kiti aldıysa sıfır gelmek zorunda. 2.eli 3.5-4K'ya satılıyor, sebebi bu. 2. el mal bozuk mu, gitsin onu alsın
@GIRD4P
Benim kimseyle derdim yok, yanlışa yanlış demekten çekinmem, bir de kimle konuştuğuna dikkat etmen lazım. Verdiğim örnek tam yerinde, cerraha ameliyat etmeyi öğretiyorsun.
İade RAM kesinlikle alınmaz, kullanılmaz, ben öyle diyorsam doğrudur ve tartışmaya kapalıdır. Çünkü biliyorum altından ne çıkacağını. Özellikle RAM konusunda iade mal asla kullanılmaz.