EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Geçen günlerde Hepsiburada üzerinden buradaki Thermalright termal pad’i satın aldım. Açıkçası yorumları hiç okumadım; 450 yorum ve 4,3 puan olması beni yanılttı ve ürünü direkt satın aldım.

Ancak elime, soldaki gibi bir ürün değil; sağdaki sanki aktardan alınmış gibi gözüken bir termal pad geldi.

1771843429705.webp
1771843472299.webp

Ayrıca, üzerindeki kazınabilir orijinallik sorgulama kodunu siteye yapıştırdığımda, ilk okutulma tarihinin 2022 olduğu ve toplamda 840 kez sorgulandığı yazıyor(sahte çıktı yorumlarındaki herkesin kodu aynı onu fark ettim).

Ürün bu şekilde çıktıktan sonra yorumlara tekrar baktığımda çok fazla ürün sahte yorumu gördüm. Açıkçası bu kadar fazla sahte ürün yorumu olmasına rağmen Hepsiburada’nın hiçbir şey yapmaması olması beni üzdü. Ürünü teslim alır almaz iade talebi oluşturdum ve müşteri hizmetlerine durumu ilettim. Bakalım Hepsiburada bu süreçte bizi şaşırtacak mı?

Hiç kullanmadıysan iade alıyorlar. Benim de kryonaut macun sahte gelmişti, iade yaptılar direkt.
Poşeti yırttığım anda iade talebi açtım. Hiç dokunmadım.

Bana da bir satıcı sahte bir ürün göndermişti Hepsiburada üzerinden. Hepsiburada ise ürünü geri istemeden iade yaptı + bir miktarda bir kupon verdi. Durumu kendilerine aktardiniz mi?
Evet, direkt söyledim; ürünün sahte olduğunu belirttim. Benden ürünü iade etmemi, Hepsiburada ekibinin inceleme yapacağını falan söylediler. Ekstra kupon vermediler. Ama hepsiburada ekibi falan kolpa gibi geldi, ürün yorumlarında sahte olduğunu söyleyen yorumlar olmasına rağmen hala aksiyon alınmadıysa şimdi de alınmaz gibi geliyor.

Son düzenleme:
Poşeti yırttığım anda iade talebi açtım. Hiç dokunmadım.

Evet, direkt söyledim; ürünün sahte olduğunu belirttim. Benden ürünü iade etmemi, Hepsiburada ekibinin inceleme yapacağını falan söylediler. Ekstra kupon vermediler. Ama Hepsiburada ekibi falan kolpa gibi geldi, ürün yorumlarında sahte olduğunu söyleyen yorumlar olmasına rağmen hala aksiyon alınmadıysa şimdi de alınmaz gibi geliyor.

Böyle konularda Amazon'dan alıyorum. Daha güvende hissediyorum.

Böyle konularda Amazon'dan alıyorum. Daha güvende hissediyorum.

Ben zaten şu sıralar nereden bir şey alsam sıkıntı yaşıyorum. MediaMarkt’tan SSD aldım, bozuk çıktı. Hepsiburada’dan termal pad aldım, çakma çıktı. Bakalım daha başıma neler gelecek. Bundan sonra Amazon dışında asla bir şey almayacağım gibi görünüyor.

Ben zaten şu sıralar nereden bir şey alsam sıkıntı yaşıyorum. MediaMarkt'tan SSD aldım, bozuk çıktı. Hepsiburada'dan termal pad aldım, çakma çıktı. Bakalım daha başıma neler gelecek. Bundan sonra Amazon dışında asla bir şey almayacağım gibi görünüyor.

Amazon kendisi, Hepsiburada kendisinden almaya özen gösterin ben öyle yapıyorum. Oldu da bir problem olursa yardımcı olunuyor.