Satrançta iyi seviyede olduğumu düşünüyorum ve üstüne koyarak ilerlemek istiyorum. Zaten severek oynuyorum ama bunu Türkiye şartlarında gelire dönüştürmek mümkün mü, mümkünse nasıl olur diye düşünüyorum. Nasıl gelir sağlayabilirim bu işten? Pasif gelir gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?Bandırmalı1965
Uzman
Satrançta iyi seviyede olduğumu düşünüyorum ve üstüne koyarak ilerlemek istiyorum. Zaten severek oynuyorum ama bunu Türkiye şartlarında gelire dönüştürmek mümkün mü, mümkünse nasıl olur diye düşünüyorum. Nasıl gelir sağlayabilirim bu işten?
Türkiye'de ne sanat ne de yetenek değer görür hocam yurt dışı düşünün maalesef ya da dünya şampiyonu olmanız gerekir gerçekten gelir elde etmek veya haberlerde 2 dakika çıkmak için
Aslında basic seviyeler için online veya yüz yüze özel dersler verebilirim diye düşünmüştüm. Yerel turnuvalarda sanırım pek değer yok.Türkiye'de ne sanat ne de yetenek değer görür hocam yurt dışı düşünün maalesef ya da dünya şampiyonu olmanız gerekir gerçekten gelir elde etmek veya haberlerde 2 dakika çıkmak için![]()
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Sporcu kategorisine giriyor. Futbol harici ülkede değeri yok. Sporcu olup mücadele edersin ama Türkiye 1. si olacaksın da dünya çapında turnuvalarda da başarılı olacaksın zor işler imkansız gibi. Bir sürü sağlam rakip gelecek Ruslar da çok iyi. Kısacası para kazandırmaz.
Şu yayında CKG'nin konuştuğu kısımları dinlerseniz kazanılamayacağını anlarsınız. Satranç dünyanın hiçbir yerinde para kazandırmıyor. Ben de yıllarca turnuvalara katıldım ama hep işin eğlencesindeydim. Para kazanılacak bir spor değil.
Düzenleme: Sekundantlık para kazandırıyor. İşin eğitim kısmında gelir elde etmek mümkün ama oyuncu olarak pek imkan yok.
Düzenleme: Sekundantlık para kazandırıyor. İşin eğitim kısmında gelir elde etmek mümkün ama oyuncu olarak pek imkan yok.
Şu yayında CKG'nin konuştuğu kısımları dinlerseniz kazanılamayacağını anlarsınız. Satranç dünyanın hiçbir yerinde para kazandırmıyor. Ben de yıllarca turnuvalara katıldım ama hep işin eğlencesindeydim. Para kazanılacak bir spor değil.
Sanırım özel ders vererek sadece gelire dökebilirim. O da kolay, daha doğrusu kısa sürede olacak gibi durmuyor. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
SınavKurdu
Uzman
Sosyal medya platformlarında satranç içeriklerinizi oluşturup paylaşmak dışındaki olasılıkların neredeyse kazandırmayacağına inanıyorum. Paylaşımlarla kendi çevrenize toplayacağınız kitle de çok olmazsa yine anlamlı bir gelir kazanabileceğinizi düşünmüyorum. Bence bu spor zevkine yapılır onun dışında yapılmaz.Satrançta iyi seviyede olduğumu düşünüyorum ve üstüne koyarak ilerlemek istiyorum. Zaten severek oynuyorum ama bunu Türkiye şartlarında gelire dönüştürmek mümkün mü, mümkünse nasıl olur diye düşünüyorum. Nasıl gelir sağlayabilirim bu işten? Pasif gelir gibi.
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Para kazanılacak bir spor değil çünkü millet spor dediğinde sadece vücudunu çalıştırdığın bir şey olarak görüyor. F1'e hala spor demeyen elemanlar var ülkede.
Elma ısıran
Üstün
Amaç gelir elde etmek ise satrançtan daha kötü bir hedef olamaz sanırım.
Yeni konular
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-