SCP ile Half Life benzerliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m4tehan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 55
  • Etiketler Etiketler
    half life scp

m4tehan 4

Yetkin
Arkadaşlar SCP CB ile Half Life 1 ne kadar benzer. Gerek araştırmacılar olsun, tesis olsun, güvenlik departmanı olsun, yapılan başarısız deneyler vs. Hatta bir video gördüm SCP CB'deki anonslar ile HL1'deki anonslar resmen aynı. Çok ilgimi çekti bu benzerlikler. Yakın zamanda Black Mesa almayı düşünüyorum.

İlgili video:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben katılmıyorum.

SCP vakfı var olması mantıklı olmayan nesneleri toplar.

Half-Life ise bir mantık içeriyor.

Half-Life evrenindeki Xen dünyası, gerçek evrenimizde yaşamın ve oksijenin var olabileceği bir gezegen mantığında ve Half-Life içerisindeki ışınlanma teknolojisi de hikayede bilime sığınıyor. Tesis, gezegende bulunan canlıları inceleniyor.

SCP ile Half-Life tamamen alakasız.

Bu arada Half-Life evreni ile ilgi duyuyor iseniz Black-Mesa oyununu kesinlikle tavsiye ederim.

Saygı duyarım görüşünüze. Evet oynayacağım kesinlikle hatta direkt half life 1 var ama biraz eski geliyor. (Return To Castle Wolfenstein'de 200 saatim var )

Güncelleme: Tesis Yapısı ve Tema: Gizli bir araştırma merkezinde (Black Mesa / Tesis-19) yapılan bir deney veya aksaklık sonucu containment breach (içerme ihlali) yaşanması ve yaratıkların serbest kalması.

Gözden Çıkarılan Karakter:

Half-Life'taki Gordon Freeman gibi tehlikenin ortasına sürülen, harcanabilir bir özne (D-Sınıfı personel) olarak
oynamak.

Askeri Temizlik Ekipleri: Olayı kapatmak ve delilleri karartmak için tesise giren askeri güçler (Half-Life'taki HECU ile SCP'deki Dokuz Kuyruklu Tilki - MTF)

Hocam bayağı bir benzer bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…