Senelerdir spor yapmama rağmen aynı hissediyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 235
  • Etiketler Etiketler
    spor
Reis baya detaylı yazmışsın bende ekliyeyim pilavı önce suda haşlayıp üstüne yağı tartıp ekliyorum ortalama 10 gr zeytinyağı makrolara göre ayarlıyorum yağı yağ önemli kreatin alıyorum vitaminde alıyordum kapsül ama bitti.İdman da failure tarzı yapıyorum tükeniş.Kardiyo her zaman idman sonu yapıyorum zaten idmana başlamadan 1-2 set ısınıyorum ağır girdiğim için paramda bitiyor şuan işim yok tıkanıcam ama bakalım ne zaman tatlı krizini bastırmak için de diyet kola içiyorum.

Zeytinyağı piştiği zaman doymuş yağa döner, sakın sağlıklı vb diye katma içine.
Kreatin'i bırakmayı deneyebilirsin böbrekleri mahvediyor ve yaşın çok genç bunun için.
Vitaminlerini almaya devam et idman sonu yaptığın kardiyoyu arttırmaya bak fakat para sıkıntın var ise şöyle bir 1-2 ay çalışıp aile evinde yaşayabilirsin.
Diyet kolayı acilen kes. Tatlandırıcılar fena yağ yapar. Zaten tadı falan da bence kötü bırak gitsin su iç onun yerine.
Tatlı krizini tutamıyorsan en kötü markette "müsli" diye bir şey var onu süte dök ye ama tatlı krizini bastırman lazım böyle gitmez.

Reis yanlış anlama bunlar doğru değil ya yağ hormon dengesi için önemli ilk defa sizden duyuyorum bunu kreatini doğru ölçekte içersek sorun olmaz tam tersi performansı arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…