Reis baya detaylı yazmışsın bende ekliyeyim pilavı önce suda haşlayıp üstüne yağı tartıp ekliyorum ortalama 10 gr zeytinyağı makrolara göre ayarlıyorum yağı yağ önemli kreatin alıyorum vitaminde alıyordum kapsül ama bitti.İdman da failure tarzı yapıyorum tükeniş.Kardiyo her zaman idman sonu yapıyorum zaten idmana başlamadan 1-2 set ısınıyorum ağır girdiğim için paramda bitiyor şuan işim yok tıkanıcam ama bakalım ne zaman tatlı krizini bastırmak için de diyet kola içiyorum.Tamamdır günlük ortalama almanız gereken kalori 3200 kadar, şu an ara verdiğiniz için fazla tüketmeyin, sebze proteini asla et proteini gibi değildir buna dikkat edin.
Bol bol yeşillik yiyin, yemekle birlikte her zaman bir et yemeğiniz olsun. Eğer karşılayamıyorsanız mecbur protein tozu alın, günlük protein ihtiyacınız en az 150 gram. Tavsiyem 220 gram kadar tüketmeniz, çünkü yüksek tempoda çalışıyorsunuz.
Onun dışında hiçbir yemeğe yağ katmayın, gerekirse fritöz alın.
Yağsız pilav mı olur diyorsanız, kendi yaptığım bir hileden bahsedeyim: Tavukları haşlıyorsunuz onun suyuyla da pilav yapıyorsunuz yağlı gibi oluyor fakat bunu her gün uygulamayın yoksa yağ yakımınız azalır.
Günlük kalori ihtiyacım 3200 diye bunu doldurmaya çalışmayın, gerçekten acıktığınızda ve gerektiğinde yemek yiyin.
Abur cubur cips kola vb kesinlikle tüketmeyin, mahvediyor vücudu.
Eve geldikten sonra hemen yemek yememeye özen gösterin, tavsiyem en az 15 dakika sonra yemeniz.
Sadece tavuk pilava gömülmeyin, farklı besinler de yiyebilirsiniz fakat et ve karbonhidrat kesinlikle olsun.
Meyve ya çok az ya da hiç tüketmeyin, onun yerine vitamin alabilirsiniz. Meyve gerçekten şeker deposundan başka bir şey değil.
Onun dışında oruçluyken spora gitmek gibi bir hata yapmayın, kusarsınız.
Sporda set arasındaki bekleme süresini kaldırdığınız ağırlığa göre belirleyin. 150 kilo kaldırıp 5 dakika bekliyorsunuz diye 50 kilo kaldırıp tekrar 5 dakika beklemeyin örneğin.
Kendi sınırlarınızı zorlayın, rekorlarınızı kırmaya çalışın. Mesela her gün 1 mekik veya şınav eklemek gibi, ilk gün antrenman üstüne 1 şınav çekin 2. gün 2 şınav çekin. Baktınız zor geliyor birkaç gün 1 şınavda kalın ve sonra 2. şınav için kendinizi zorlamaya başlayın.
Gider gitmez spora başlamak yerine eliptik bisiklet tarzı spor aletlerinde kardiyo yapmaya başlayın. Bu sayede hem kaslarınızı çalıştırararak sakatlanma risklerini önleyeceksiniz hem de daha fazla yağ yakmış olacaksınız.
Gerçekten emek verip kendinizi zorlamaya bakın, gelişimi göreceksiniz.
Ek bilgi: Yağ yakımına sadece yüzünüzden bakıyorsanız yüzde yağ yakımı yok denecek kadar az, yani yüzünüze değil vücudunuza bakın.
İyi sosyaller hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?Deniz744
Başarılı
Reis bayağı detaylı yazmışsın bende ekleyeyim pilavı önce suda haşlayıp üstüne yağı tartıp ekliyorum ortalama 10 gr zeytinyağı makrolara göre ayarlıyorum yağı yağ önemli kreatin alıyorum vitaminde alıyordum kapsül ama bitti. İdman da failure tarzı yapıyorum tükeniş. kardiyo her zaman idman sonu yapıyorum zaten idmana başlamadan 1-2 set ısınıyorum ağır girdiğim için paramda bitiyor şu an işim yok tıkanacağım ama bakalım ne zaman tatlı krizini bastırmak için de diyet kola içiyorum.
Zeytinyağı piştiği zaman doymuş yağa döner, sakın sağlıklı vb diye katma içine.
Kreatin'i bırakmayı deneyebilirsin böbrekleri mahvediyor ve yaşın çok genç bunun için.
Vitaminlerini almaya devam et idman sonu yaptığın kardiyoyu arttırmaya bak fakat para sıkıntın var ise şöyle bir 1-2 ay çalışıp aile evinde yaşayabilirsin.
Diyet kolayı acilen kes. Tatlandırıcılar fena yağ yapar. Zaten tadı falan da bence kötü bırak gitsin su iç onun yerine.
Tatlı krizini tutamıyorsan en kötü markette "müsli" diye bir şey var onu süte dök ye ama tatlı krizini bastırman lazım böyle gitmez.
Reis yanlış anlama bunlar doğru değil ya yağ hormon dengesi için önemli ilk defa sizden duyuyorum bunu kreatini doğru ölçekte içersek sorun olmaz tam tersi performansı arttırıyor.Zeytinyağı piştiği zaman doymuş yağa döner, sakın sağlıklı vb diye katma içine.
Kreatin'i bırakmayı deneyebilirsin böbrekleri mahvediyor ve yaşın çok genç bunun için.
Vitaminlerini almaya devam et idman sonu yaptığın kardiyoyu arttırmaya bak fakat para sıkıntın var ise şöyle bir 1-2 ay çalışıp aile evinde yaşayabilirsin.
Diyet kolayı acilen kes. Tatlandırıcılar fena yağ yapar. Zaten tadı falan da bence kötü bırak gitsin su iç onun yerine.
Tatlı krizini tutamıyorsan en kötü markette "müsli" diye bir şey var onu süte dök ye ama tatlı krizini bastırman lazım böyle gitmez.