Detaylar
Kim cevapladı?1 paket sleepy beyaz sabunlu ıslak havlu, 1 yumuşak diş fırçası ve 4 gramlık mx-4 al evde kendin yap. Saç kurutma makinen zaten vardır diye düşünüyorum. Fanları döndürmeden onunla da balkonda hava tutarsın kabasını almak için. Artan sleepyler ile de evin genel temizliğini yaparsın. 
Valerys
Becerikli
1 gr yeterlidir değil mi CPU macun yenileme için?1 paket sleepy beyaz sabunlu ıslak havlu, 1 yumuşak diş fırçası ve 4 gramlık mx-4 al evde kendin yap. Saç kurutma makinen zaten vardır diye düşünüyorum. Fanları döndürmeden onunla da balkonda hava tutarsın kabasını almak için. Artan sleepyler ile de evin genel temizliğini yaparsın.![]()
yusufumm07
Üstün
Çok iyi fiyat günümüz şartlarında.İstanbul Beşiktaş'ta pasaj içerisinde samimi gördüğüm bir bilgisayarcıya gittim ve yıllık kasa bakımı ücretini sordum. Sıvı soğutmalı olduğunu söyledim ve bana radyatör sıvısı değişecek, fanlar temizlenecek macunlar yenilenecek Total'de sana 1500 TL'ye hallederim dedi. Piyasayı bilmediğim için soruyorum ücret normal mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yalan dolan ya, radyatör sıvısı değişmez bikere. Ekran kartının macun da her sene değiştirilmez, bir tek işlemci macunu ve fanlar kalıyor. Onları da herkes yapabilir.
Evet fakat 4 gr mx-4 almak daha hesaplı geliyor. Hangi marka alırsan al termal macun konusunda mutlaka satıcının Teknobiyotik olmasına dikkat et.
Valerys
Becerikli
Amazondan Kryonaut alıyorum hocam yıllardır barkoduyla falan geliyor kontrol ediyorum orjinal. Önceki sistemlerimde Mx-4 kullanmıştım güzel ürün fakat kryonaut daha iyi derece düşürüyor. Teşekkür ederim.Evet fakat 4 gr mx-4 almak daha hesaplı geliyor. Hangi marka alırsan al termal macun konusunda mutlaka satıcının Teknobiyotik olmasına dikkat et.
Hocam ekran kartı işi riskli biraz, bir usta yapsa iyi olabilir ama piyasasını bilmiyorum.İstanbul Beşiktaş'ta pasaj içerisinde samimi gördüğüm bir bilgisayarcıya gittim ve yıllık kasa bakımı ücretini sordum. Sıvı soğutmalı olduğunu söyledim ve bana radyatör sıvısı değişecek, fanlar temizlenecek macunlar yenilenecek Total'de sana 1500 TL'ye hallederim dedi. Piyasayı bilmediğim için soruyorum ücret normal mi?
Yeni konular
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-