Sye

Uzman
Merhaba. 2-3 gün önce Tebliondan aşağıdaki sistemi almak için sepete attım. Biraz kartları toparlamaya çalışıyordum, bugün yeniden baktığımda sistem 32.159TL olmuş ama sepette 31.497TL gözüküyor. Bugün sistemi almaya karar verdim. Bu durum sepette ekleyen kişilere bir süreliğine alışverişini tamamlaması için verilmiş bir süre midir? Sonradan iptal ederlerse iade ile uğraşmak istemem diğer sitelerde bu durum nasıl oluyor bilen yardım ederse sevinirim.

Alttakiler sistemin güncel fiyatı, üstteki sepetteki fiyatı.

Ekran görüntüsü 2024-10-14 154404.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödemeyi hangi fiyattan tamamlarsan yardımcı olurlar. Fiyat değişince sepeti kendi güncellemiyorsa onların hatası. Sen telefonuna gelen doğrulama koduna kadar girerken hiçbir yerde "Sepetinizdeki ürünlerin fiyatları değişmiş olabilir" demiyorsa, ya da herhangi bir hata vermiyorsa al bence.

Kıyafet mağazalarındaki etiket hatası gibi düşün. Kasada "Bunun fiyatı 1300 lira olmuş" diye seni uyarsa bile, etikette 800 yazarken o fiyattan alma hakkın var.

Ödemeyi hangi fiyattan tamamlarsan yardımcı olurlar. Fiyat değişince sepeti kendi güncellemiyorsa onların hatası. Sen telefonuna gelen doğrulama koduna kadar girerken hiçbir yerde "Sepetinizdeki ürünlerin fiyatları değişmiş olabilir" demiyorsa, ya da herhangi bir hata vermiyorsa al bence.

Kıyafet mağazalarındaki etiket hatası gibi düşün. Kasada "Bunun fiyatı 1300 lira olmuş" diye seni uyarsa bile, etikette 800 yazarken o fiyattan alma hakkın var.
Konuyu açtıktan sonra onayda iken firma sepetimi silmiş içeride adamları var herhalde :)
Normal fiyattan aldım, teşekkürler yine de.

AMD 7500F'i 8400Fden daha pahalıya satan tek iste herhalde fiyatları kim belirliyorsa artık.
Daha komiği var ben sistemi aldıktan sonra eklenen sisteme bakın :D Doğru görüyorsam aynı sistem kasa farklı.
Aynı kasayı seçince 2000TL daha ucuza geliyor.

Bunu olmasını sebeplerinden bir tanesi sayfalarda hızlandırma için önbellek kullanmaları. Şirketler ödeme alanlarında ve sepetlerde önbellek kullanmazlar. Siz siteye girdiğinizde sitenin eski tarihli bir önbeleğini görmüş olabilirsiniz ve parça fiyatları düştüyse o önbellek değişmemiş olabilir. Bu yüzden sepete eklediğinizde daha düşük bir fiyat gördünüz. Bu önbellek sistemi belirli tetiklemeler sayesinde temizlenip yenisi müşteri sayfaya girdiği zaman oluşturulmaktadır.

Daha komiği var ben sistemi aldıktan sonra eklenen sisteme bakın :D doğru görüyorsam aynı sistem kasa farklı.
Aynı kasayı seçince 2000TL daha ucuza geliyor.

Garip bir site diğer parçaların da fiyatı değişmiş.