EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Merhaba dostlar, bugün Hackintosh Sequoia kurmaya karar verdim. OpenCore boot menüsünden 'Install Sequoia'yı seçtikten birkaç saniye sonra bu ekran geliyor. Hatanın tam olarak nereden kaynaklandığını merak ediyorum. config dosyam

Sistem özellikleri:
  • i3-7100
  • MSI Z270 GAMING PRO CARBON
  • 8GB 3200MHZ RAM (X.M.P Kapalı)
  • RX580
  • 500GB SSD
@tarko @yusufklncc
1744371956213.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Booter>Quirks'deki quirk kombinasyonunu değiştirmeyi deneyebilirsin. Ayrıca BIOS'ta CFG-Lock kapalı mı? Değilse Kernel>Quirk üzerinden işlemcin için uyumlu olan CFG quirkini de etkinleştirmeyi dene. Pre-Boot hatası fakat genel olarak config yapın güzel duruyordu. Dediğim gibi Booter>Quirks'lerdeki değişikliği dene bi'. Bir de XMP kapatma sebebin Hackintosh ise kapatmana gerek yok. Çok eski defterlerde kaldı o konular.

Selam. Booter>Quirks'deki quirk kombinasyonunu değiştirmeyi deneyebilirsin. Ayrıca BIOS'ta CFG-Lock kapalı mı? Değilse Kernel>Quirk üzerinden işlemcin için uyumlu olan CFG quirkini de etkinleştirmeyi dene. Pre-Boot hatası fakat genel olarak Config yapın güzel duruyordu. Dediğim gibi Booter>Quirks'lerdeki değişikliği dene bi'.

Pek gerek kalmadı hocam, bu sorunla uğraşmamak için 20 metre Ethernet kablosu aldım ve online kurdum, ve başarılı oldu. şimdi konusunu açmaya gidiyorum :D.