Bilgisayarınızı içindeki dosyalarla birlikte şifrenizi vererek teslim etmişsiniz :D Ne virüsü ne Keylogger'ı? Zaten bütün bilgilerinizi almak isteseler almışlardır.

İşini bilen bir bilgisayarcı zaten şifre vs. istemez. Bu yüzden telefonlarda markalar servislerinde telefonu sıfırlar. Telefon daha servise girmeden sıfırlanmış olur.

Bilgisayarınızı içindeki dosyalarla birlikte şifrenizi vererek teslim etmişsiniz :D Ne virüsü ne Keylogger'ı? Zaten bütün bilgilerinizi almak isteseler almışlardır.

İşini bilen bir bilgisayarcı zaten şifre vs. istemez. Bu yüzden telefonlarda markalar servislerinde telefonu sıfırlar. Telefon daha servise girmeden sıfırlanmış olur.
Performans testleri gerçekleştirmek için çoğu alıyor şifreyi diye biliyorum.

Ben, içerisinde depolama olan herhangi bir aygıtı servise gönderecek olsaydım, önce verileri tamamen silerim; kurtarılma ihtimali olmayacak şekilde. Neden kendimi riske atayım ki? Benim özel bilgilerime rahatlıkla bakabilsin. İkincisi gelince, tamamen sıfırlarım; gene sıfırlar olacak şekilde. İçerisine attığı bir şey olabilir, belki bilemezsiniz. Riske atmamak lazım.

Ben yıllar önce bozulan PC'yi mahalle arasında bir tamirciye götürmüştüm. Format atti HDD degistirdi ama eski hızı yoktu. Malwarebytes ile tarama yaptım 3 tane Cryptomining dosyası bulmuştum. O günden sonra tamirciyle isim olmadı ama olsaydı da kesinlikle format atardım.

Performans testleri gerçekleştirmek için çoğu alıyor şifreyi diye biliyorum.
Haklısınız, sadece çok hassas bilginiz varsa bunu yapmanız mantıklı değil, bunu demek istedim. SSD'yi söküp servise verin sonrakinde. Sizin açınızdan bence şu an virüs endişesine de gerek yok. Ben olsam bu arada tekrar format atarım.

Haklısınız, sadece çok hassas bilginiz varsa bunu yapmanız mantıklı değil, bunu demek istedim. SSD'yi söküp servise verin sonrakinde. Sizin açınızdan bence şu an virüs endişesine de gerek yok. Ben olsam bu arada tekrar format atarım.
Yok hocam ya bi ton oyun yüklü yani önemli bir şey de yok kuruntu yapıyorum sadece ileriki kullanışım için. Hani alışveriş vs yaptığımda internetten falan.