Fittnes ve boks sporlarını yapmamın ana sebebi, Sett karakterine benzeyebilmek. Açıkçası da bir tık benzedim (tabii 2-3 beden küçüğüyüm). Acaba şu anki vücudumla nasıl Sett karakterine benzeyebilirim? Spor programı önerir misiniz?
Kas kütlesi koymak dışında yapabileceğin hiçbir şey yok, bağlantı noktalarını ve adele uzunluğunu değiştiremezsin. Belki proporsiyonlarla antrenman şekline göre oynayabilirsin de natural birisinin bunu yapması hem saçma hem de çok zor. Hangi kas grubun dominant büyüyor biz bilmiyoruz, hangisi hipertrofiye daha müsait biz bilmiyoruz. Tavsiyem benzemektense kas kütlesi koyabilmek. Kolay gelsin. Her kasını haftada 2 çalıştır, volume çok yüksek olmasın abanma yeterli. Zaten boks da yapıyorsan volume fazla olduğunda muhtemelen sinir sistemi yorgunluğun yüzünden canın sıkılacak.
@elricc, gülme bro. 2020'den beri ben bu çarı zevkle oynuyorum. Mesela benim LoL'e başlama sebebim bu çardı. Üstüne replikler olarak ve konsept olarak bayağı seviyorum. Vücut anlamında da rol modelim bu sebeple. Tabii şu anda (ne yazık ki) 1 ay ara vermek zorunda kaldım. Bayağı kas kaybettim ve bu sebeple de kas kütlemi Sett'in orantısal bölümleriyle almak istiyorum.
@elricc, gülme bro. 2020'den beri ben bu çarı zevkle oynuyorum. Mesela benim LoL'e başlama sebebim bu Card'ı. Üstüne replikler olarak ve konsept olarak bayağı seviyorum. Vücut anlamında da rol modelim bu sebeple. Tabii şu anda (ne yazık ki) 1 ay ara vermek zorunda kaldım. Bayağı kas kaybettim ve bu sebeple de kas kütlemi Sett'in orantısal bölümleriyle almak istiyorum.
Gülsün kardo boş ver, görüp etkilenip çalışıp onun gibi olmayı istemen cidden bir azim ve başarıdır, ilaçlara bulaşmadan o büyüklüğe ulaşamazsın ama doğal şekilde gayet iyi bir şekilde olursun ne de olsa o bir oyun karakteri ve kusursuz yapılması gerekiyor.