Geçmiş olsun hocam, kondansatör mü patladı? Güzel kasaymış bu arada, rica etsem modelini de atabilir misiniz?
Bilmiyorum. Sonrasında İtopya'dan NZXT C750 Gold aldım. Çok memnunum. Kasa bu ama asla bu fiyata alınmaz.
Ponos'un hem 360mm desteği var hem de yarı fiyatı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum. Sonrasında İtopya'dan NZXT C750 Gold aldım. Çok memnunum. Kasa bu ama asla bu fiyata alınmaz.
NZXT PSU'ları güzeldir hocam hayırlı olsun. Ablam kasayı ekranımda görünce sormuştu da fiyatı birazcık pahalıymış, sizin 2600 TL'ye attığınız daha makul ve güzel duruyor, sağ olun 🫶

ASUS A15 4050 R5 7535HS 16 GB RAM 512 SSD.

IMG_20240902_163739_943.webp

Bundan alacaktım da 20lik noctua bulamadım diye almamıştım. Şimdi HAF X kasaya takacam 20lik noctualaı. :D

Yine uyandırdık konuyu gurur duydum kendimle.
Keyifle izlediğim konulardan biri. Uni fanlarınız akıyor maşallah.

20241106_152856.webp

Kasayı yeni toparladım. Masanın tam halini bilahare ekleyeceğim. Govee ya da Hue aydınlatma kullanmayı düşünüyorum. Hanım evden afaroz edecek ama hayırlısı.

Keyifle izlediğim konulardan biri. Uni fanlarınız akıyor maşallah.

Eki Görüntüle 97718

Kasayı yeni toparladım. Masanın tam halini bilahare ekleyeceğim. Govee ya da Hue aydınlatma kullanmayı düşünüyorum. Hanım evden afaroz edecek ama hayırlısı.
Bu kasaya kahverengi Noctua fanlar ve O11 Vision'ın anakart üstündeki kablo kanallarının oraya küçük bir ekran koyabilirsiniz.