Yine uyandırdık konuyu gurur duydum kendimle.
Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter
Üstün
Bilmiyorum. Sonrasında İtopya'dan NZXT C750 Gold aldım. Çok memnunum. Kasa bu ama asla bu fiyata alınmaz.Geçmiş olsun hocam, kondansatör mü patladı? Güzel kasaymış bu arada, rica etsem modelini de atabilir misiniz?
Ponos'un hem 360mm desteği var hem de yarı fiyatı.
Son düzenleyen: Moderatör:
NZXT PSU'ları güzeldir hocam hayırlı olsun. Ablam kasayı ekranımda görünce sormuştu da fiyatı birazcık pahalıymış, sizin 2600 TL'ye attığınız daha makul ve güzel duruyor, sağ olunBilmiyorum. Sonrasında İtopya'dan NZXT C750 Gold aldım. Çok memnunum. Kasa bu ama asla bu fiyata alınmaz.
TinerciYasin
Başarılı
ASUS A15 4050 R5 7535HS 16 GB RAM 512 SSD.
Bundan alacaktım da 20lik noctua bulamadım diye almamıştım. Şimdi HAF X kasaya takacam 20lik noctualaı.Bilmiyorum. Sonrasında İtopya'dan NZXT C750 Gold aldım. Çok memnunum. Kasa bu ama asla bu fiyata alınmaz.
Keyifle izlediğim konulardan biri. Uni fanlarınız akıyor maşallah.
Kasayı yeni toparladım. Masanın tam halini bilahare ekleyeceğim. Govee ya da Hue aydınlatma kullanmayı düşünüyorum. Hanım evden afaroz edecek ama hayırlısı.
Smmmhunter
Üstün
Bu kasaya kahverengi Noctua fanlar ve O11 Vision'ın anakart üstündeki kablo kanallarının oraya küçük bir ekran koyabilirsiniz.Keyifle izlediğim konulardan biri. Uni fanlarınız akıyor maşallah.
Eki Görüntüle 97718
Kasayı yeni toparladım. Masanın tam halini bilahare ekleyeceğim. Govee ya da Hue aydınlatma kullanmayı düşünüyorum. Hanım evden afaroz edecek ama hayırlısı.
Captain Levi
Yetkin
Kasa altta.
Fanları takım olarak toparladım belki ileride olabilir. Nasıl bir ekradan bahsettiniz? Kasa için özel bir ekran mı?Bu kasaya kahverengi Noctua fanlar ve O11 Vision'ın anakart üstündeki kablo kanallarının oraya küçük bir ekran koyabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer