Uranos

Üstün
Yer
Adana
Sınıfımda hoşlandığım bir kız var, kıza gerçekten açılmak istiyorum ama bir yandan derslerime odaklanmak istiyorum ve ileride aşçı olmak istiyorum. Bunun için ayrı olarak çalışıyorum. Sizce beynimi mi dinlemeliyim kalbimi mi? Öyle kız işleri boş ya diyen elemanlardan değilim ama sadece şu an yaş olarak erken olduğunu, belki üniversitede sevgili yaparım diye düşünmüştüm.

Lise 3. sınıfım, bu yıl sadece derslerime ve hayallerime odaklanmayı düşünmüştüm ama işin içine kız girince her şey karıştı.

Sakin şekilde alacağınız karardan daha iyi bir karar olamaz, hızlı hareket etmek kötüye götürür. Kendi fikirlerimi katarak konuşacak olursam, sınıftan sevgili yapmak hem riskli hem de genelde yanlış bir seçim. Kız ile aranız bozulduğu zaman, kız seni reddettiği zaman başına neler geleceğini bilemezsin. Arkadaşlarından bile bölünebilirsin, ben yaşadığımı anlatıyorum ama tabii ki senin içerisinde olduğun Senaryo'ya bağlı her şey. Lise 3. sınıf ne erken ne geç ne de tam zamanı, kafana göre takılabileceğin bir yaş ama bunu iyi değerlendirmen gerek. Yani acele bir karar vermemelisin. Benim sana tavsiyem sınıftan sevgili yapmaman olur ama aşk'a hayır demek imkansız. Düşüncelerim bunlar, umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hocam ister inanın ister inanmayın ama sevgili yapınca hayat enerjiniz artıyor. Bu bilgi onaylandı.
Bu doğru olabilir. Ama bir sorun yaşayıp da ayrılırsanız çok sert vurur haberiniz olsun. Ki lise ilişkilerinde sürekli bunun bilincinde olmak lazım. Lisede sevgili olup da uzun yıllar devam ettirenlerin oranı oldukça düşük. :)

Eğer kızda senin gibi akademik başarısına ve hayallerine odaklanmak istiyorsa birbirinizin derslerini olumsuz etkilemezsiniz bence.
Bende YKS senemdeyim fakat YKS'ye hazırlanan bir kız arkadaşım var bu yüzden gün içinde ikimizde beraber saatlerce ders çalışabiliyoruz. -hiçbir şekilde olumsuz etkilenmeden- hem iletişimimizde gayet iyi. İş tamamen ikinizde bitiyor aslında.

Sınıfımda hoşlandığım bir kız var, kıza gerçekten açılmak istiyorum ama bir yandan derslerime odaklanmak istiyorum ve ileride aşçı olmak istiyorum. Bunun için ayrı olarak çalışıyorum. Sizce beynimi mi dinlemeliyim kalbimi mi? Öyle kız işleri boş ya diyen elemanlardan değilim ama sadece şu an yaş olarak erken olduğunu, belki üniversitede sevgili yaparım diye düşünmüştüm.

Lise 3. sınıfım, bu yıl sadece derslerime ve hayallerime odaklanmayı düşünmüştüm ama işin içine kız girince her şey karıştı.

Ben olsam sınıfımdaki kıza açılmam. Okuldaki bir kıza da açılmayı düşünmem. 11. Sınfısanız bence derslerinize odaklanmanız iyi olur. Ama tabii siz bilirsiniz bunu kafanıza takıp takmamakda açılıp açılmamak için bir sebep. Bunları düşünüp açılın veya açılmayın. Reddedilmekden korkuyorsanız da açılmanızı önermem. Sonra kafaya takmanız sizi gereksiz yere etkiler.

Git konuş. Reddedilirsen motivasyon kaynağı haline getir. Kabul ederse gene motivasyon kaynağı haline getir :D. 2 türlü de kazanırsın.