Seviyorsan açıl dostum. İçinde kalacağına en fazla red edilirsin ne dünyanın sonu mu? Bak ben 12. sınıfım 3 kez red yedim. Hiç sevgili yapamadım. Ne var yani ders oldu. Her red yediğimde bir hatamı gördüm. Üniversitede hata yapma ihtimalin azalır. Bunları tutorial olarak hayal et. Ha olursa mutluluklar dilemek düşer bize.

Sınıfımda hoşlandığım bir kız var, kıza gerçekten açılmak istiyorum ama bir yandan derslerime odaklanmak istiyorum ve ileride aşçı olmak istiyorum. Bunun için ayrı olarak çalışıyorum. Sizce beynimi mi dinlemeliyim kalbimi mi? Öyle kız işleri boş ya diyen elemanlardan değilim ama sadece şu an yaş olarak erken olduğunu, belki üniversitede sevgili yaparım diye düşünmüştüm.

Lise 3. sınıfım, bu yıl sadece derslerime ve hayallerime odaklanmayı düşünmüştüm ama işin içine kız girince her şey karıştı.
Tam tersi açılmamak saçma. En azından açıldım ve olmadı dersin. Hem ileride tekrar başka bir kızdan hoşlanırsan da konuşabilir miyim vs diye daha az endişe edersin keza deneyimin olur. Onun dışında sevgilin olması derslerine engel değil. İkiniz içinde lise yılları önemli sonuçta ama lise ilişkileri çok uzun ömürlü olmuyor genelde. Hatta farklı üniversite vs durumlarında çoğu ayrılık ile bitiyor.

Türkiye'de kaç milyon tane genç kız var, hadi onu kaybettin sanki sevmek için seviyorsunuz, sıkıldıktan sonra bırakırsınız zaten kızda istekliyse evet der, cesur olun azıcık tenha bir yerde açılırsan hiçbir şekilde sıkıntı yaşamazsın.

Seviyorsan açıl git konuş hocam. Yoksa "keşke açılsaydım" diye hep dertlenip durursunuz benim gibi. :D gerçi, ayrılsan da bir ayrı dert ama boş ver.

Seviyorsan açıl git konuş hocam. Yoksa "keşke açılsaydım" diye hep dertlenip durursunuz benim gibi. :D gerçi, ayrılsan da bir ayrı dert ama boş ver.

Ya ben salak salak bir aralar beğenmediğim kıza açılmıştım bir de sapkın isteklerim olmuştu onu da kabul etmişti ama gel gör ki kendimden tiksindim sonra kızı engelledim konuşmayı bıraktım sevemedim.

Reddederse 1 sene üzüntü duyarsın. Kabul ederse çok mutlu olursun. Ama işte açılmazsan çok uzun zaman boyunca acaba sorusu aklında kalacak. Bana soracak olursan samimiyetini arttırdıktan sonra açılmalısın. Reddedilsen bile açıl. İnsanı büyüten bir şey.