creazy

Başarılı
Merhaba, ciddi bir ilişkiye girdiniz. Yaptığınız kişi cinsiyet fark etmeksizin ekli olduğun iletişimde olduğun bütün karşı cinsteki insanları çıkartmanı istiyor. O da aynı şekilde çıkaracak. Ama sizin 5 senelik arkadaşınız var o varken sevgiliniz yoktu. Neyse siz sevgiliniz için o 5 seneliği habersiz bir şekilde çıkarır mıydınız? Ve kendinizi 5 seneliğin yerine koymanızı da istiyorum. O kişiye 5 sene zaman ayırdınız konuştunuz. Ama sevgili yapıyor sizi habersiz çıkartıyor. Siz sorduğunuz da ise bu cevabı veriyor "yok kusura bakma kanka senlik değil bir çok insanı daha çıkardım kişisel algılama dedim" diyor. 2 ayrı cevap olarak verirseniz iyi olur. Görüşleriniz düşünceleriniz fikirleriniz nedir?

Merhaba, ciddi bir ilişkiye girdiniz. Yaptığınız kişi cinsiyet fark etmeksizin ekli olduğun iletişimde olduğun bütün karşı cinsteki insanları çıkartmanı istiyor. O da aynı şekilde çıkaracak. Ama sizin 5 senelik arkadaşınız var o varken sevgiliniz yoktu. Neyse siz sevgiliniz için o 5 seneliği habersiz bir şekilde çıkarır mıydınız? Ve kendinizi 5 seneliğin yerine koymanızı da istiyorum. O kişiye 5 sene zaman ayırdınız konuştunuz. Ama sevgili yapıyor sizi habersiz çıkartıyor. Siz sorduğunuz da ise bu cevabı veriyor "yok kusura bakma kanka senlik değil bir çok insanı daha çıkardım kişisel algılama dedim" diyor. 2 ayrı cevap olarak verirseniz iyi olur. Görüşleriniz düşünceleriniz fikirleriniz nedir?

Kankam yeni manita olduysan, hayatta çıkarmam çıkarmamı isteyen kadın ise geri kafalıdır, ciddi ilişkiye girdiysem arkadaşımla konuşmamı kesmek zorundayım çünkü evlendim kendi ailemi kurdum.

Kendi kız arkadaşınızın adına konuşuyorsanız, bir kızın yakın erkek arkadaşı olmamalı.

Evlilik demedim ciddi ilişkiden bahsediyorum hocam.

Ciddi ilişki derken kaç aylık, yıllık? Bazı seviyedeki ilişkiler evlilik seviyesinde.

Bu bazı şeylerin altyapısı olabilir. Sonrasında kabul edersin ama istekler hiç bitmez. Karşı tarafta. Karar sana ait. Tabii ki de iyice düşünüp mantıkla hareket etmek gerekli.

Kız arkadaşının yakın erkek arkadaşı olmamalı, seviyeni belli et kibar olma, bu konuda ciddi olduğunu belli et, kız ısrarla çıkarmak istemiyorsa bu ilişkiyi ciddi bir ilişki olarak görmüyordur.
Yani sizden sonra yakın arkadaş yapmıyor ki. Hadi çıkarttın 5 seneliği çöpe attın. Ayrıldığınız zaman nolacak peki?