PS3; Donanim cok uyuz, salak tasarim kararlari.
GBC & GBA & OG DS; EKRAN!
Wii; Keske GameCube'u tekrar cikarmak yerine donanima da el atsalarmis...
Xbox One; Aciklamaya gerek duymuyorum.
Mega Drive 2 & 3; Orijinali ile uyumlu olmayacaksa maksat ne?
Sega Saturn; Salak bir GPU mimarisi.
3DO; Niye bu kadar pahali?
Sega 32X; Anlamsiz. Yeni konsol geliyorken tam konsol fiyatina bu aleti niye cikardiniz?
Famicom Disk System; DANDİK MALZEME KALİTESİ.

Benim liste boyle. Aklima gelmeyen illa vardir.

PS3; Donanim cok uyuz, salak tasarim kararlari.
GBC & GBA & OG DS; EKRAN!
Wii; Keske GameCube'u tekrar cikarmak yerine donanima da el atsalarmis...
Xbox One; Aciklamaya gerek duymuyorum.
Mega Drive 2 & 3; Orijinali ile uyumlu olmayacaksa maksat ne?
Sega Saturn; Salak bir GPU mimarisi.
3DO; Niye bu kadar pahali?
Sega 32X; Anlamsiz. Yeni konsol geliyorken tam konsol fiyatina bu aleti niye cikardiniz?
Famicom Disk System; DANDİK MALZEME KALİTESİ.

Benim liste boyle. Aklima gelmeyen illa vardir.
PS3 zamanın en sıkıntılı konsollarından bir tanesiydi. Millet ona oyun çıkaracaklar diye gözleri kanadı. OG DS ise ekranı kapandığında ekran kırılıyordu. Wii ortalama, o zamanlar gerçekten iyi bir teknolojiydi. Xbox One fena değil ama hoşuma gitmiyor. Famicom ise eski olduğundan dolayı normal karşılıyorum.

Xbox Series S. 1080P odaklı diye satılan bir cihaz, bu devirde 512 gb çıkan ilk modeli, cd girişsiz bir model (geriye uyumluluk ve cd oyunlar oynamak için büyük bir eksi) hem de önceki jenerasyonun oyunları one x güçlendirmesi alsa bile one s performansında çalışıyor. Ayrıca sadece ssd olarak xbox ın uyumlu ssdlerini takabilmek gibi bir eksisi de var (series x de de aynı durum var farkındayım). Benim sevemediğim saçma bir cihaz. Hem donanımsal olarak, hem de cd girişi hiçbir şekilde ne model olarak ne de ek parayla apart olarak eklenilememesi benim gözümde büyük bir eksi.

PlayStation 5 ve Xbox Series X'ten nefret ediyorum. İkisini de mümkün olan en hızlı şekilde elden çıkardım.
Gamepadleri sevdim ama konsollar çok kötü.