Makima1 Çalışkan Katılım 6 Ekim 2026 Mesajlar 111 Beğeniler 56 Bugün 09:59 #1 Normal taşlıda sigara düzgün yanarken, basmalı çakmakta sigara çok kömürleşiyor, tadı bozuluyor. Bu sorunu nasıl çözerim? (Taşlı çakmak alın demeyin, onu ben de biliyorum)
Normal taşlıda sigara düzgün yanarken, basmalı çakmakta sigara çok kömürleşiyor, tadı bozuluyor. Bu sorunu nasıl çözerim? (Taşlı çakmak alın demeyin, onu ben de biliyorum)
Emir Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.336 Makaleler 10 Çözümler 91 Beğeniler 4.361 Bugün 10:39 #2 Bu işin olayı kibrit. Kibrit ile yakmak eşit yakmanı sağlar.
KS KS Makima1 Çalışkan Katılım 6 Ekim 2026 Mesajlar 111 Beğeniler 56 49 dakika önce #3 Emir dedi: Bu işin olayı kibrit. Kibrit ile yakmak eşit yakmanı sağlar. Genişletmek için tıkla... Kibritle uğraşamam hocam. Hem çok ufak yanıyor, ucu nasıl yakacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 dakika önce
Emir dedi: Bu işin olayı kibrit. Kibrit ile yakmak eşit yakmanı sağlar. Genişletmek için tıkla... Kibritle uğraşamam hocam. Hem çok ufak yanıyor, ucu nasıl yakacağım?