Yer
KARTAL/İSTANBUL
2000 yılından 2010'a kadar olan süreçte harika diziler var. 1990'la 2000 yıllar arasında örnek vermem gerekirse En Son Babalar Duyar, Çocuklar Duymasın, Bücür Cadı, Bizimkiler, Ruhsar, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar... Liste böyle uzuyor gidiyor, şimdi ki dizilere bakıyorum hiç izleyecek bir şey yok maalesef. Dizilerin kalitesizliği çok kötü hep birbirini taklit etmiş.

2000 yılından 2010'a kadar olan süreçte harika diziler var. 1990'la 2000 yıllar arasında örnek vermem gerekirse En Son Babalar Duyar, çocuklar Duymasın, Bücür Cadı, Bizimkiler, Ruhsar, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar... Liste böyle uzuyor gidiyor, şimdi ki dizilere bakıyorum hiç izleyecek bir şey yok maalesef. Dizilerin kalitesizliği çok kötü hep birbirini taklit etmiş.

Şimdiki dizilerde al kullan sat ya da başkasına geçici olarak devret var.

2000 yılından 2010'a kadar olan süreçte harika diziler var. 1990'la 2000 yıllar arasında örnek vermem gerekirse En Son Babalar Duyar, Çocuklar Duymasın, Bücür Cadı, Bizimkiler, Ruhsar, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar... Liste böyle uzuyor gidiyor, şimdi ki dizilere bakıyorum hiç izleyecek bir şey yok maalesef. Dizilerin kalitesizliği çok kötü hep birbirini taklit etmiş.
Olay sizlik değil. Bu durum maalesef böyle. Artık senaristler diziler için yazdıkları senaryoya değil, paraya bakıyorlar. Bunları izleyen keriz çok tabii.

Boş ver reis. Aç yabancı dizi/film onları izle.

Zaten adamların 1 dizisi, bizde olan 10 diziye bedel.

Ben pek düzeleceğini sanmam. Arz-talep var.

En beğendiğim dizi: Arka Sıradakiler'di. Hocam öyle yapıyorum vallahi, son 5 senedir Netflix'te takılıyorum hep.

@CYBER SHADOW

Yine güzel çıkan filmler/diziler var ama çoğu dijital platformlarda artık. Televizyona otur şöyle bir kanallar arasında gez hep birbirinin paralel evren versiyonlaı var dizilerin.

Bir de 2 saat olması ayrı komik. Mantıksız olunca saati önemli olmuyor demek ki. Eskiden yayınlanan dizilerin ve sizin saydığınız diziler de buna dahil, hep 1 saat ve o cıvarlarda. Laga luga yapmıyorlar. Şimdi 2 saat koyup aralara reklamı yapıştırınca olay bitiyor.

Ben sırf ses olsun diye eskiden bilindik ve sevilen dizileri açarım bazen arka planda çalsın diye.

Milletin izlediği şeyler zaten nasıl bir toplum olduğumuzu rahat gösteriyor. Acun'a veya diğer şirketlere para fırlatıyorlar.