Hocam edebiyatta 8 tane anlam bilgisi sorusu var zaten. Ben geçen yıl çalışmadan 13.25 net falan yaptım.
Ben de aynı şekilde, edebiyatta 18 sorunuz var zaten 5-6 paragrafın dışında. O yüzden yapacaksınız rahat ol, Aralık başında boşluğu yakaladığım an çok sağlam Sayısal ve EA rehberi gelecek, neredeyse kusursuz olacak.

Amacım TYT Türkçeyi 26-28 netlerden en az 30 seviyesine çıkarmak, kalan tarih coğrafya iyi, TYT matematik için en az bir 10-15 net gerekiyor, problem çözme konusunda çok garip birisiyim bazen 20 net bile yapıyorum ama bazen 8 problem ve ilk 12 konuyu pekiştirmem gerekiyor, AYT olarak edebiyat bilgim 0, 1 yılda edebiyat netini en az 15 net yapmam gerek, edebiyat çalışıyorum ama bilemiyorum, hem anlıyorum hem de anlamıyorum, anladığım konu hakkında 2 dk sonra test çözünce hiçbir şey anlamadığımı anlayıp geri dönüyorum, geri dönünce tekrar hatırlıyorum.
Türkçede denemeni analiz et, eksiklere odaklan. Sosyalde sorun yoksa 2 haftada bir deneme çözebilirsin.
Matematikte ilk 12 konuyu oturtmadan AYT Matematik başlama, problemlerde fasikül çöz.
SOS-1 için şimdilik girişme, TYT Mat-Geo/Türkçeyi halletmeye bak, halledince haftada 1 genel deneme çözüp eksiklerin için soru bankası tara.

Geçen seneden kalanlar sayesinde biraz götürüyor beni. Çalışma düzenim sıkıntılı. Odağı toplayamıyorum ders çalışırken. TYT Türkçe beni en çok korkutan yer çünkü bir denemede 33-34 net gelirken diğerinde 25 gelecekmiş korkusu var. Matematikte rahatım ve 3D'den devam ediyorum 27-30 arası genelde. Kitabı yarıladım ve hedef kasım başında bitirmiş olmak. TYT fiziğe de dün başladım ve akıyor bir şekilde. TYT biyoloji 2 hafta önce tamamen bitti ve genelde ful geliyor. Kimya hiç çalışmadım ve 4-5 ne gelirse yetiyor. Şu anlık istediğimi gibi her şey. Yavaştan AYT fonksiyon çalışmaya da başladım. Bakalım, mentali ve düzeni korursam olacak gibi bu sene.

Geçen seneden kalanlar sayesinde biraz götürüyor beni. Çalışma düzenim sıkıntılı. Odağı toplayamıyorum ders çalışırken. TYT Türkçe beni en çok korkutan yer çünkü bir denemede 33-34 net gelirken diğerinde 25 gelecekmiş korkusu var. Matematikte rahatım ve 3D'den devam ediyorum 27-30 arası genelde. Kitabı yarıladım ve hedef kasım başında bitirmiş olmak. TYT fiziğe de dün başladım ve akıyor bir şekilde. TYT biyoloji 2 hafta önce tamamen bitti ve genelde ful geliyor. Kimya hiç çalışmadım ve 4-5 ne gelirse yetiyor. Şu anlık istediğimi gibi her şey. Yavaştan AYT fonksiyon çalışmaya da başladım. Bakalım, mentali ve düzeni korursam olacak gibi bu sene.
Güzel güzel, benim de yarın denemem var mış, bakalım bu eylül başından beri oturttuğum temponun karşılığı gelecek mi?
Bu arada 3D TYT Fizik/Apotemi Fonksiyon/Deneme Deposu Üçgenler Denemeleri ve Orijinal TYT Matematik denemelerini aldım, TYT Fizikte 345'i ödev kitabı olarak kullanacakmışız, 3D'yi geriden konu sağlamlaştırmamız için almamızı istediler. Apotemi fonksiyonla orijinal denemelerini kendim aldım, kendim oturtacağım ekstradan onu.
Üçgenler denemelerini de üçgenlerdeki durumumu görebilmek için aldım, eğer beklediğimin altında kalırsam üçgenler konu çalışmamı sil baştan yapacağım (Kaynaklar Geo ilaç/MÖF/Orijinal/345 PDF'i).

Başlattı ama ben yapamıyorum. 😑 İlk önce AYT denklemleri sonra fonksiyonları verdi.
Koçunla görüşüp TYT tarafındaki eksiklerini halledemediğinden ötürü çözemediğini söyle, TYT tarafında ilk 12 konu/küme/fonksiyon konularını oturtup geçmek istiyorum diye belirt, bakalım ne cevap verecek.

Koçunla görüşüp TYT tarafındaki eksiklerini halledemediğinden ötürü çözemediğini söyle, TYT tarafında ilk 12 konu/küme/fonksiyon konularını oturtup geçmek istiyorum diye belirt, bakalım ne cevap verecek.
Dedim fakat kabul etmiyor. Bir süre kendi programıma bağlıyım artık.