SF26
Üstün
Ben de aynı şekilde, edebiyatta 18 sorunuz var zaten 5-6 paragrafın dışında. O yüzden yapacaksınız rahat ol, Aralık başında boşluğu yakaladığım an çok sağlam Sayısal ve EA rehberi gelecek, neredeyse kusursuz olacak.Hocam edebiyatta 8 tane anlam bilgisi sorusu var zaten. Ben geçen yıl çalışmadan 13.25 net falan yaptım.
Türkçede denemeni analiz et, eksiklere odaklan. Sosyalde sorun yoksa 2 haftada bir deneme çözebilirsin.Amacım TYT Türkçeyi 26-28 netlerden en az 30 seviyesine çıkarmak, kalan tarih coğrafya iyi, TYT matematik için en az bir 10-15 net gerekiyor, problem çözme konusunda çok garip birisiyim bazen 20 net bile yapıyorum ama bazen 8 problem ve ilk 12 konuyu pekiştirmem gerekiyor, AYT olarak edebiyat bilgim 0, 1 yılda edebiyat netini en az 15 net yapmam gerek, edebiyat çalışıyorum ama bilemiyorum, hem anlıyorum hem de anlamıyorum, anladığım konu hakkında 2 dk sonra test çözünce hiçbir şey anlamadığımı anlayıp geri dönüyorum, geri dönünce tekrar hatırlıyorum.
Matematikte ilk 12 konuyu oturtmadan AYT Matematik başlama, problemlerde fasikül çöz.
SOS-1 için şimdilik girişme, TYT Mat-Geo/Türkçeyi halletmeye bak, halledince haftada 1 genel deneme çözüp eksiklerin için soru bankası tara.