Yaşım 19 ve dediğin hiçbir şeye katılmıyorum.
Bu partinin vekilleri kürdistan kurmak istediğini kendi dilleriyle söylüyorlar ve PKK'yı terör örgütü olarak görmiyorlar. O zaman gitsinler Irak kürdistan bölgesinde orada yönetirler onları. Bu partiye oy veren babamın oğlu olsun daha yüzüne bakmam.
Hiç sanmıyorum.
Benim ailem 15 Temmuz'da sokaklardaydı ve bu bir daha olursa tekrar çıkarız sokaklara. Ben değil oğlumu kendimide feda ederim bu vatan için.
Tamam kardeşim. Sen hemfikir olmadığın herkesi sınır dışı etmeyi düşünedur, aynı ülkede yaşayan vatandaşları ayrıştırarak ceplerini doldurup ülkemizi yıpratanların ekmeğine yağ sür. Bunun adı bugün Türk-Kürt, yarın sünni-alevi, belki sonra fener gs? Ayrışmanın, ayrıştırmanın sınırı nerede çekeceksin, herkes seninle hemfikir olana kadar diğer herkesi kovacak mıyız yurttan, sırf anayasal hakkını kullanıp oy verdi diye? Kürt sorunu sen, ben kendimizi feda edince çözülecek olsa hemen feda edelim kendimizi. Ama terör şehit vererek veya terörist öldürerek çözülmüyor, çözülmedi, çözülmeyecek. Çözülsün istenmiyor çünkü
nasıl bunu göremezsin?
Hiç sanmıyorum demişsin, keşke tanısan beni de öyle sansan bir şeyleri.
Terörü de destekleyenleri de lanetleyelim, karşısında duralım, canımızı vatan uğruna feda edelim. Bu partiyi kapatalım, teröristleri öldürelim tamam. Ama HDP'ye oy veren 5 milyon kişiye terörist diyorsun. Sence böyle bir şey olabilir mi? Bu ülkenin %8'i sence teröristlerden mi oluşuyor? Ayrıştırıcı dil kullanıp vatan millet kartını oynayarak kutuplaştırıyorlar sizi, sen de buna kanıyorsun. Tam da sen bu yanılgıya düş diye zaten bu parti var. Bu partinin kimin zamanında kurulduğunu kimin eliyle meclise girdiğini son 10 yılda kimin maşası olarak rol aldığını bir araştır istersen.
hdp, dem, dtp, X, Y, Z adı fark etmez. Senin 5 milyon vatandaşın bu partiye oy vermiş mi? Evet. Bu insanların temsil hakkı yok mu? Anayasal olarak var. Sen "ya bu vatandaş neden deme oy veriyor acaba ben neden bu insanlara hitap edemiyorum" diye sorup vatandaşını teröre yönelmeyecek şekilde sahiplenmek varken "bu partiye oy verenler hepinizi sınır dışı edilsin" diyorsun. Ben de diyorum ki yarın birisi o zaman fenerbahçelileri sınır dışı edelim, x ilinde yaşayanları sınır dışı edelim veya adı Emir olanları sınır dışı edelim dese ne diyeceksin?
Ayrıca konunun 15 Temmuz'la ne alakası var anlamadım
AKP'nin kendisi ülkenin en mahrem yerine kadar bile isteye aldı fetullahçıları. o tarikat sırf atatürkçü vatansever insanları sindirmek için düzmece kumpaslarla seneler boyunca sızdı tüm ülkeye ve akp buna sadece göz yummadı, yardım ve yataklık da etti. sen daha yokken biz onlara fetöcü değil fetullahçı diyorduk, fetullahın itleri yıldıramaz bizleri diyorduk Silivri'de paşalarımızı yargılarken, fetöcü polisler bizi copluyordu.
Hiç sormuyor musun kendine ben neden zamanında ağlaya ağlaya okyanus ötesine selam söyleyenlerin ülkeyi fetullaha peşkeş çekmek istemesi ve sonra anlaşmazlık yaşamaları yüzünden 19 yaşında gencecik birisi olarak kendimi tankların önüne atıyorum diye? Vatan için feda edelim kendimizi de tarikatçılarla fikir ayrışmazlığına girdi birileri diye kadın erkek genç yaşlı ve ekseriyetle gariban insanların ölmesi normal mi? kendimi feda ederim gibi şeyleri söylemek kolay, sen hiç şehit annesi tanıdın mı? sanıyor musun ki bir şehit annesi çok mutludur evladını birilerinin kanlı/kirli pazarlıklarına kurban vermeye.
bu konu uzar, sen kekw emojisi gönderip kendince tiye alsan da dediklerimi, ben pırıl pırıl bir genç olduğunu varsayarak meramımı anlatmak istedim. belki bugün olmasa da bir gün benim ne demek istediğimi anlarsın, iyi akşamlar.
Aa çok pardon. Ben seni insan zannetmiştim de farklı bir konuda şöyle bir mesajını gördüm:
Neo-naziyiz var mı bir sıkıntı? Eğer öyle bir birşelme imkanımız olsa arınma gecesi bile düzenlenir.
Seni raporlayıp yoksaymaktan başka bir çarem kalmadı. Neonaziymiş hahahah
sanki bana ari ırk, mezopotamya çocuğusun sen, kökenine baksak genetiğinde 40 millet çıkar kalkmışsın neonaziyim diyorsun. Kafatasçı birisi olduğun için seni insan sayıp muhatap alıp vakit ayırdığım için kendime kızıyorum. Umarım forum böyle sağlıksız bir şekilde nazizim propragandası yapanların barınmasına engel olur.