Ilteber

Uzman
Evet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi Dell'in Support assist OS recovery onarımından sonra Windows 11 bozuldu. İlk başta bilgisayar Dell logosunda takılıp kalıyordu. Ben de aynı uygulama üzerinden yaklaşık 20 gün önceki sistem yedeklemesine geri döndüm ve nihayet Windows ekranına ulaşabildim. Ancak ekte göreceğiniz gibi çoğu uygulama ekranda gözükmüyordu, ekran kararıp açılıyordu ve alttaki task bar yok olmuştu.
Sizce Windows 11'i sıfırlamam bu işi çözer mi?

Dosya Ekleri

• 17237375054855340690744431669787.webp
    17237375054855340690744431669787.webp
    318,2 KB · Görüntüleme: 85
Evet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi Dell'in Support assist OS recovery onarımından sonra Windows 11 bozuldu. İlk başta bilgisayar Dell logosunda takılıp kalıyordu. Ben de aynı uygulama üzerinden yaklaşık 20 gün önceki sistem yedeklemesine geri döndüm ve nihayet Windows ekranına ulaşabildim. Ancak ekte göreceğiniz gibi çoğu uygulama ekranda gözükmüyordu, ekran kararıp açılıyordu ve alttaki task bar yok olmuştu.
Sizce Windows 11'i sıfırlamam bu işi çözer mi?
Ctrl+Shift+Esc kombinasyonuyla görev yöneticisi açıp windows gezginini yeniden başlatın.

Şu anda DELL PC den yazıyorum.
Support Asist maceralarımı anlatsam makale/rehber gibi bir şeyler olur.
Sadece bilgi değil yaşanmış çokça tecrübe...
DELL destek yazılımlarını kesinlikle kurmayın ve kullanmayın.

Sıfırlamak yerine temiz format atın çünkü SSD nizin bölümlenme yapısı, partition tablesi de bozuldu.
Hatta kurtarma bölümüde bozulmuştur ve Windows üzerinden sıfırlamak istesenizde kuvvetle muhtemel yapamayacaksınız.

Önemli ek:
PC ye kurulumu başkası yapacak ise dahi aşağıdaki mesajı gösterirseniz temiz iş olur.
USB den kurulum esnasında Windows'u kuracağınız diski seçmeniz gereken ekran gelince Windows'u kuracağınız diskteki tüm bölümleri silip diski tek parça haline getirin ve kurulum için seçerek ilerleyin..