Sistem yeniden başladığında kendini CSM moduna alıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MAH0A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 219
  • Etiketler Etiketler
    csm sistem

MAH0A 77

Üstün
İlk kez böyle bir sorun yaşıyorum. UEFI kullandığım sistem durduk yere kendini yeniden başlatıyor ve bu iki üç kez tekrar ediyor, sonra bir bakıyorum kendini CSM'ye almış. Bunu düzeltmek için CMOS yapmam gerekiyor. Bunu kalıcı düzeltmenin yolu nedir?

• MSI MPG X670E Carbon WiFi
  • R7 9800X3D
  • G.Skill Royal Neo 6000 CL28 2x16GB

Sistem Samsung 980 Pro 1 TB SSD'ye kurulu.

Sürüm: Windows 11 Pro 25H2

NOT: Herhangi bir yeni kurulum vb. yapmadım. Bu sorunu son 2 gündür yaşıyorum. Yaklaşık 20 gün önce işlemciyi sisteme taktım. Ondan evvel 2.5 yıldır tüm bileşenler aynı, mevcut kurulumlara hiç dokunulmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus ile yazdırırsınız, yazdırırken hesap adı oluşturmayın, kutucukları da hepsini işaretlemenize gerek yok, kurulumda 2 tanesi işaretli, o seçenekler yeterli. Kurulum bittikten sonra; masaüstünde araçlar klasöründe reg dosyası var, oradan etkinleştirme yaparsınız. @Halo dayı yardımcı olur

Aman yiğenim beni karıştırma zaten onu buluncaya kadar kafa mafa kalmadı

Faceit için problem oluşturmaz değil mi bu bana? Sorun olmazsa Stok 11 ile devam ederim ama alternatif olarak aklımda bulunsun.
Hocam, modlanmış Windows sizin için daha iyi çünkü gereksiz tüm hizmetler kapandığı için CS2 tarzı FPS oyunlarında daha düşük giriş gecikmesi ve daha stabil %1 FPS değerleri alıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…