Sırasıyla hizmetler - SysMain - Özellikler - Başlangıç türü: Devre dışı / Restart - Windows aramaya %temp% yazıp içindekileri ve prefetch içindekileri sil / Windows aramaya geçici dosyaları sil yazıp geçici dosyaları sil (DirectX gölgelendirici önbelleğinin bulunduğu kısım) / NVIDIA 3D ayarları - gölgelendirici önbellek boyutu - sınırsız yapıp kaydet. Restart atıp bir süre dener misin?
Sırasıyla hizmetler - SysMain - özellikler - başlangıç türü: Devre dışı / restart - Windows aramaya %temp% yazıp içindekileri ve prefetch içindekileri sil / Windows aramaya geçici dosyaları sil yazıp geçici dosyaları sil (DirectX gölgelendirici önbelleğinin bulunduğu kısım) / NVIDIA 3D ayarları - gölgelendirici önbellek boyutu - sınırsız yapıp kaydet. Restart atıp bir süre dener misin?
@Ayhan Dönmez hocam sol üstteki m2_3, hemen altındaki m2_2 kılavuzda.
Sağdaki m2_1 işgal etmeyen slot görünüyor. Aynı kart bende var ve orayı kullanıyorum. @burak_ats
@Ayhan Dönmez hocam sol üstteki m2_3, hemen altındaki m2_2 kılavuzda.
Sağdaki m2_1 işgal etmeyen slot görünüyor. Aynı kart bende var ve orayı kullanıyorum. @burak_ats
RAM ayarlarını denedin mi söylediğim, sadece oyunda drop sorunu varsa işlemci olduğu kesin olmayabilir, Ekran kartı olma ihtimali de var. Başka kart ile dene. Dahili grafik birimi ile LoL vesaire oynarken var mı mesela donmalar?
ASUS bu kartta beyin yakmak istemiş sanırım tasarlarken.
Bulmaca çözer gibi sistem toplaman gerekiyor.
RAM ayarlarını denedin mi söylediğim, sadece oyunda drop sorunu varsa işlemci olduğu kesin olmayabilir sorun, ekran kartı olma ihtimali de var. Başka kart ile dene. Dahili grafik birimi ile LoL vesaire oynarken var mı mesela donmalar?
Hocam hot spot 110 dereceyi gördü VRAM'ler 70 kartın sıcaklığıda 82 gördü Max hw monitörden baktım hepsine oyundayken ASUS yurt dışıden bilgi geldi normal dendi.
Monitör kaynaklı falan bir şey olabilir mi ya da DP kablosu? Bunları farklı denedin mi, G-Sync vesaire kapattın mı. Zibilyon tane ihtimal var. Bu sorunu parça değişmeden çözemezsin, deneme-yanılma ile bakacaksın tek tek.