ppasha
Uzman
Merhaba öncelikle, sabah ders çalışmak için bilgisayarımı açtım, yaklaşık 3.5 saat ders çalıştıktan sonra yatağıma geri uzanıp telefona bakarken bir anda hoparlörden gürültülü bir ses geldi; tüm sistem kendini resetledi ve bilgisayar yeniden açıldı normalmişcesine. Olayın yaşandığı anın olay görüntülemesine baktığımda ise aşağıdaki hatayı aldığımı gördüm. Sorunum PSU kaynaklı olsa kalıcı bir hasar bırakırdı diye düşünüyorum, şu an açık şekilde kullanıyorum sonuçta. Başka ne gibi bir soruna sahip olabilirim ve bunu nasıl analiz edebilirim? Teşekkür ederim şimdiden.
"Ayrıca not etmek isterim olay yaşandıktan sonra internet kesintisi de yaşadım, telefonumda mesajlarım geç gitmişti ve bilgisayarımı açtığımda internete erişim sağlayamıyordum genel elektrik hattı problemi mi dalgalanması mı bunun gibi bir durum mu yaşadım yoksa benimle mi alakalı bir sorun ve bende kalıcı bir sorun bıraktı mı bundan endişeleniyorum, yardımınız olursa bu söylediklerimi göz önünde bulundurursanız mutlu olurum."
"Ayrıca not etmek isterim olay yaşandıktan sonra internet kesintisi de yaşadım, telefonumda mesajlarım geç gitmişti ve bilgisayarımı açtığımda internete erişim sağlayamıyordum genel elektrik hattı problemi mi dalgalanması mı bunun gibi bir durum mu yaşadım yoksa benimle mi alakalı bir sorun ve bende kalıcı bir sorun bıraktı mı bundan endişeleniyorum, yardımınız olursa bu söylediklerimi göz önünde bulundurursanız mutlu olurum."
Son düzenleyen: Moderatör: