Site tasarlamak için oluşturulan web sitesi nasıl olmuş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sekullarx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 490
  • Etiketler Etiketler
    nasıl web
Bu sayfadaki 4 seçeneği tam tersi olacak şekilde sıralamanız gerekiyor. Yöntemi budur. İlk, sola bakılır. Siz sola en iyi paketi koyarsanız sağdaki paketlerin işe yaramaz olduğu algısı oluşur ve soldakinin fiyatı karşılayamayan müşteri sağdakilere de yönelmeden çıkar gider. Ancak tersi olması halinde ise her müşteri kendi ihtiyaçlarına bir çözüm sunulduğunu düşünür.

Dışarıdan bakınca ucuz dandik sitelere benzemiyor bence o kısmı okey. İşlev konusunda geliştirilmesi lazım göze batan bazı noktalar var. Elinize sağlık, bence güzel.

Tavsiyelerim:

• Yazı fontlarında değişikliğe gidilebilir.
  • "Hizmetlerimiz" kısmında bölümlerin üzerine geldiğimizde bir animasyona olabilir, buna siz karar verin. Direkt bu kırmızı alana tıkladığımızda bizi o kısma götürsün işaretlediğim mavi alandansa.
  • Koyu modda sipariş verirken görünen yazı seçeneklerin görünümü düzeltilebilir.

Şu şekilde bir uyarı alıyorum hosting servisin ile konuş bence.

Bu fikir cidden gözümü açtı, teşekkür ederim. Site tasarımından ziyade, pazarlama fikri benim için daha değerlidir

Eki Görüntüle 121819
Şu şekilde bir uyarı alıyorum hosting servisin ile konuş bence.

Hosting serverim vercel tahminimce ya false-positive'dir, ya da domain vercel. App (geçici ücretsiz domain) olduğu için olabilir.

iPhone SE bu şekilde olabilir.

İlk baştaki animasyon fikrine oturup derinlemesine bakabilirim ama evet, sonradan gelen animasyonlar harika. Siteye biraz animasyon tuzlamam lazım. Teşekkür ederim.

El kolaylığı sağlar, evet haklısınız. Bunu not aldım.
Onun dışında site seçme ekranı çıtırından patlamış. Düzeltiyorum...
Bunun dışında yazı Font'u kısmını özet geçeyim. Font'ları internet üzerinden çekiyor. Normalde orası daha düzgün bir Font'ta. Büyük ihtimal internet üzerinden çekince gecikme yaptı. Server'a indirip tanımlayayım fontları.
Çok sağ olun

Son düzenleme:
Site yaptırmak için neden böyle bir yola başvurayım ki? Domain ardından hosting alırım, sonra bir yazılımcı bulurum, tamam.

Müşteri gözü ile baktım ama müşteri değilim. Ve "evet", bir site ne ile yapılmış öğrenmek isterim?

Son düzenleme:
Hocam eğer gerçekten satış yapacaksanız sağlam korunan bir veri tabanına ihtiyacınız var. Sonra sitenin veri tabanını patlatmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…