Akıntı şeklinde olan Web'le alakalı simgelerin tasarımı hoşuma gitmedi. Kaydırdıkça büyüyüp küçülen ve hareket etse daha iyi olurdu.
Bunu not aldım. Elime daha iyi bir tasarım fikri geçerse ikisini karşılaştırıp değerlendireceğim. Bu arada kaydırdıkça büyülüp küçülen nasıl oluyor?

:D
Düzeltiyorum. Ufak hatalar olabilir.

Bu sayfadaki 4 seçeneği tam tersi olacak şekilde sıralamanız gerekiyor. Yöntemi budur. İlk, sola bakılır. Siz sola en iyi paketi koyarsanız sağdaki paketlerin işe yaramaz olduğu algısı oluşur ve soldakinin fiyatı karşılayamayan müşteri sağdakilere de yönelmeden çıkar gider. Ancak tersi olması halinde ise her müşteri kendi ihtiyaçlarına bir çözüm sunulduğunu düşünür.

Kendi sitemi açıp insanların sitesini tasarlayabileceğim bir site yapmaya çalıştım.
İnsanlar sitelerini alabilecekleri şekilde tasarlamaya çalıştım.
Eleştiriye açığım, sizce tasarım nasıl? Her türlü yeniliklere okeyim.
Hazır tasarım yok direkt kafamdakini yazdım.

Siz bir site yaptırtmak istiyorsunuz, siz bu siteye güvenir miydiniz? Veya kolay olan güven veren/vermeyen yerler neler? Lütfen görüşlerinizi belirtin.

Dışarıdan bakınca ucuz dandik sitelere benzemiyor bence o kısmı okey. İşlev konusunda geliştirilmesi lazım göze batan bazı noktalar var. Elinize sağlık, bence güzel. :thumbsup:

Tavsiyelerim:

• Yazı fontlarında değişikliğe gidilebilir.
  • "Hizmetlerimiz" kısmında bölümlerin üzerine geldiğimizde bir animasyona olabilir, buna siz karar verin. Direkt bu kırmızı alana tıkladığımızda bizi o kısma götürsün işaretlediğim mavi alandansa.
  • Koyu modda sipariş verirken görünen yazı seçeneklerin görünümü düzeltilebilir.

Ekran görüntüsü 2025-02-05 223213.webp

1738784236947.webp

Bu sayfadaki 4 seçeneği tam tersi olacak şekilde sıralamanız gerekiyor. Yöntemi budur. İlk, sola bakılır. Siz sola en iyi paketi koyarsanız sağdaki paketlerin işe yaramaz olduğu algısı oluşur ve soldakinin fiyatı karşılayamayan müşteri sağdakilere de yönelmeden çıkar gider. Ancak tersi olması halinde ise her müşteri kendi ihtiyaçlarına bir çözüm sunulduğunu düşünür.

Bu fikir cidden gözümü açtı, teşekkür ederim. Site tasarımından ziyade, pazarlama fikri benim için daha değerlidir 👑

Eki Görüntüle 121819
Şu şekilde bir uyarı alıyorum hosting servisin ile konuş bence.

Hosting serverim vercel tahminimce ya false-positive'dir, ya da domain vercel. App (geçici ücretsiz domain) olduğu için olabilir.

İlk baştaki animasyon fikrine oturup derinlemesine bakabilirim ama evet, sonradan gelen animasyonlar harika. Siteye biraz animasyon tuzlamam lazım. Teşekkür ederim.

Dışarıdan bakınca ucuz dandik sitelere benzemiyor bence o kısmı okey. İşlev konusunda geliştirilmesi lazım göze batan bazı noktalar var. Elinize sağlık, bence güzel. :thumbsup:

Tavsiyelerim:

• Yazı fontlarında değişikliğe gidilebilir.
  • "Hizmetlerimiz" kısmında bölümlerin üzerine geldiğimizde bir animasyona olabilir, buna siz karar verin. Direkt bu kırmızı alana tıkladığımızda bizi o kısma götürsün işaretlediğim mavi alandansa.
  • Koyu modda sipariş verirken görünen yazı seçeneklerin görünümü düzeltilebilir.

Eki Görüntüle 121813
Eki Görüntüle 121816

El kolaylığı sağlar, evet haklısınız. Bunu not aldım.
Onun dışında site seçme ekranı çıtırından patlamış. Düzeltiyorum...
Bunun dışında yazı Font'u kısmını özet geçeyim. Font'ları internet üzerinden çekiyor. Normalde orası daha düzgün bir Font'ta. Büyük ihtimal internet üzerinden çekince gecikme yaptı. Server'a indirip tanımlayayım fontları.
Çok sağ olun :)

Son düzenleme:
Site yaptırmak için neden böyle bir yola başvurayım ki? Domain ardından hosting alırım, sonra bir yazılımcı bulurum, tamam.

Yani siteleri yaparken hangi yazılım diliyle yazıldığını sitenin neyle yapıldığının detaylarını öğrenmek istiyorsunuz doğru mu anladım?
Sizin bir müşteri gözüyle baktığınızı varsayıyorum.

Müşteri gözü ile baktım ama müşteri değilim. Ve "evet", bir site ne ile yapılmış öğrenmek isterim?

Son düzenleme:
Kendi sitemi açıp insanların sitesini tasarlayabileceğim bir site yapmaya çalıştım.
İnsanlar sitelerini alabilecekleri şekilde tasarlamaya çalıştım.
Eleştiriye açığım, sizce tasarım nasıl? Her türlü yeniliklere okeyim.
Hazır tasarım yok direkt kafamdakini yazdım.

Siz bir site yaptırtmak istiyorsunuz, siz bu siteye güvenir miydiniz? Veya kolay olan güven veren/vermeyen yerler neler? Lütfen görüşlerinizi belirtin.

Hocam eğer gerçekten satış yapacaksanız sağlam korunan bir veri tabanına ihtiyacınız var. Sonra sitenin veri tabanını patlatmasınlar. 😅