13021

Deneyimli
Biliyorum uzak durmak çok zor her yerden engellesem de haberleri yine karşıma çıkıyor. Hadi burada engelledim desem gerçek hayatta direkt siyasetin ortasında buluyorum. Ben hoşlanmıyorum diyorum. Yine devam ediyorlar. Ne yapmam gerekiyor? Hem hayatta hem de internette.

Son düzenleyen: Moderatör:
Basit, varsa X gibi sosyal medya hesaplarınızı kapatın. Instagram'da da takip etmediğiniz siyasi içerikleri gizlemek için özellik bulunuyor, bunu aktif edin ve ilginizi çeken şeyleri beğenip eğlenmenize bakın. Yaklaşık 1,5 yıldır bu şekilde yaşıyorum ve kaybettiğim bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Basit, varsa X gibi sosyal medya hesaplarınızı kapatın. Instagram'da da takip etmediğiniz siyasi içerikleri gizlemek için özellik bulunuyor, bunu aktif edin ve ilginizi çeken şeyleri beğenip eğlenmenize bakın. Yaklaşık 1,5 yıldır bu şekilde yaşıyorum ve kaybettiğim bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Hocam hepsi kapalı bir youtube var. Ona rağmen yine karşıma çıkıyor.

Hocam hepsi kapalı bir youtube var. Ona rağmen yine karşıma çıkıyor.
İzlediğiniz içeriğe göre öneri yapıyor, bu sebeple bu tarz içeriklere maruz kalıyorsunuz. Takip ettiğiniz kanalları izlemeye yönelin, bir zaman sonra keşfetiniz değişecektir.

Karşınıza çıktığı anda umursamayıp hayatınıza devam etmek bu kadar zor olmamalı ya, gereksiz dramatize ediliyor sanki bu mevzu.

Siyasetten uzak durmak o kadar da kolay değil. Özellikle şu dönemlerde. YouTube ve Discord dışında başka bir platform kullanmamama rağmen siyasete bir şekilde maruz kalıyorum. Çünkü siyaset, günlük hayatımıza bile yedirilen bir şey haline geldi. O kadar yedirildi ki, bundan uzak kalmamız için mağarada yaşamamız veya bir köye taşınarak izole bir hayat yaşamamız gerekiyor adeta. Bıksak da bıkmasak da illa ki elimizin sürülü olmadığı şeylere maruz kalacağız. Bunun sonu yok gibi. Özellikle Türkiye'de.

Biliyorum uzak durmak çok zor her yerden engellesem de haberleri yine karşıma çıkıyor. Hadi burada engelledim desem gerçek hayatta direkt siyasetin ortasında buluyorum. Ben hoşlanmıyorum diyorum. Yine devam ediyorlar. Ne yapmam gerekiyor? Hem hayatta hem de internette.

Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok. Sadece Techolay Sosyal'i takip ediyorum. Burada çıkan haberlerden bile aşırı rahatsız olduğumdan şöyle bir konu bile açtım. Buraya hassas içerik ibaresi eklenirse tüm dertlerim çözülür.

Konu 'Forum kullanıcılarına haber konularıyla ilgili bir rica' Forum kullanıcılarına haber konularıyla ilgili bir rica