Hız ve stabilize anlamında iyi demedin. Hız ve stabilize anlamında Windows 10 ve 11'den iyi dedin. Ayrıca en iyi 8.1 demişsin ve Steam bile desteklemiyor, dansöz gibi kıvırmayı bırakmalısın. Windows 10 ve 11'de bir problem yok, popüler kültür kölesi olup 11'i kötülemeye gerek yok.
Zaten öyle. Program desteği bakımından iyi mi dedim? Ben mi kıvranıyorum? Windows 11'in gereksiz uygulama ve telemetri topladigini söylemem mi Popüler kültür :D . Dansöz gibi olan sensin.

Zaten öyle. Program desteği bakımından iyi mi dedim? Ben mi kıvranıyorum? Windows 11'in gereksiz uygulama ve telemetri topladigini söylemem mi Popüler kültür :D . Dansöz olan sensin.
Program desteği bakımından iyi dediğini demedim zaten ama tutturmuşsun gidiyorsun sen en iyi 8.1 demişsin ve Steam desteklemiyor, ha dedin ha demedin ne fark ediyor? Kıvırdığın çok belli. Gereksiz uygulama silersin, telemetri kapanıyorsa kapatırsın.

Program desteği bakımından iyi dediğini demedim zaten ama tutturmuşsun gidiyorsun sen en iyi 8.1 demişsin ve Steam desteklemiyor, ha dedin ha demedin ne fark ediyor? Kıvırdığın çok belli. Gereksiz uygulama silersin, telemetri kapanıyorsa kapatırsın.

En iyisi 8.1 demedim. 10 ve 11'den iyi olduğunu söyledim. Bana göre en iyisi Linux zaten. Ben neresini kıvırıyorum orasını anlamadım? Zaten program desteğini kast etmememe rağmen sürekli "StEaM BiLe AcIlMiYoR" yazıyorsun. Ben bilmiyor muyum acmadigini?

En iyisi 8.1demedim. 10 ve 11 den iyi olduğunu söyledim. Bana göre en iyisi linux zaten. Ben neresini kıvırıyorum orasını anlamadım? Zaten program desteğini kast etmememe rağmen sürekli "StEaM BiLe AcIlMiYoR" yazıyorsun. Ben bilmiyor muyum acmadigini?
"Sizce en iyi işletim sistemleri hangisidir?" Konusuna bunu "Windows tarafında bence Windows 8.1" yazıp sonra nokta koyup cümlene devam ediyorsun. Program desteğini kast ettin veya etmedin orası önemli değil. Windows tarafında en iyi 8.1 demişsin ve Steam açılmıyor diyorum, sen anlamadığın için sürekli Steam açılmıyor diyorum. :rofl::rofl:

Sizce en iyi işletim sistemleri hangisidir? konusuna bunu "Windows tarafında bence Windows 8.1" yazıp sonra nokta koyup cümlene devam ediyorsun. Program desteğini kast ettin veya etmedin orası önemli değil. Windows tarafında en iyi 8.1 demişsin ve Steam açılmıyor diyorum, sen anlamadığın için sürekli Steam açılmıyor diyorum. :rofl::rofl:
Devaminda hız ve stabilize açısından yazdım. Ben Hız ve stabilize açısından diyorum sen program desteği yok diyorsun bende diyorum YOK. Yukarıda Windows 11 de ne var diyorum cevap veremiyorsun. Nedenini yazıyorum ama hala Steamin açılıp açılmamasına takilmissin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devaminda hız ve stabilize açısından yazdım. Ben Hız ve stabilize açısından diyorum sen program desteği yok diyorsun bende diyorum YOK. Yukarıda Windows 11 de ne var diyorum cevap veremiyorsun. Nedenini yazıyorum ama hala Steam'in açılıp açılmamasına takilmissin.
Nokta koyup cümleni sonlandırdıktan sonra diyorsun. Windows 10 ve 11 gayet iyi çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: