Sizce iPhone'un amiral gemisi hangisi?

Sizce hangisi daha iyi?

• iPhone 18 Pro Max

Oy: 15 93,8%
  • iPhone Duo

Oy: 1 6,3%

• Oy verenlerin toplamı
    16
Duo zaten satış odaklıdan ziyade farklı bir şey denemek için piyasa sürülmüş bir model. Bu nedenle Pro Max'in arkasında kalıyor özellik olarak. Apple nadir de olsa seviyor böyle deneysel işler yapmayı. SE modeli de ilk çıktığı zaman bu kadar satılacağını beklememişlerdi ama onun fiyatı uygundu tabii ki.

Deneyselden kastım satış kısmıyla alakalı, kullanılan teknoloji ile ilgili değil. Yeni çıkan bir ürünün satış konusundaki belirsizliğini ifade etmek için bunu kullandım. Yazdıklarınızın devamına katılıyorum.

10 katmanlı ekranın 1 katmanını yapıyor haklısın.

Gidip Samsung'u eleştirebilirsiniz kendi telefonlarından daha iyi ekranı Apple'a neden veriyor diye.
Benim ne olursa olsun eleştirim şu ki ekranda iz olmamalı, flip olmuş, duo olmuş o kısmında değilim. Karşılaştırma da yapmıyorum. Telefon ekranında iz olmamalı, ben bunu savunuyorum. Ki Apple her teknolojiyi bekletip en iyisini çıkarırlardı, yapmaya çalışırlardı; demek ki aceleye getirmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…