Bence ciddi değilsin.

Yaşın belli değil,
Eğitimin belli değil,
Neler yaptın şu zamana kadar belli değil,

Ne cavap verilmesini arzu ediyordun? Ayrıca çöpçülük gayet ciddi bir iş, tanıdığın yoksa belediyeye giremiyorsun mesela.

Onun maaşı az.
Sosyal medyada yarı çıplak giyinip akım çeksen paranın içinden geçersin. 👍
2 senede 1 daire.
YTD.

Maaşı mı az? Şu konuyu açan zihniyet için maden oranın maaşı...

Çöpçülüğü küçümsüyor musun? O da gayet ciddi.

Dilencilikte de iyi para var bir dilencinin işlek bir yerde 400 aldığını öğrenmiştim aylığa vurunca çok iyi para.

Yeteneklerin becerilerin neyse ona göre onun üstünde uzmanlaşıp para kazanabilirsin ama gidip de dümdüz ne yapayım dersen çöpçü denmesine şaşırma. Çöpçülükte meslek.

Bence ciddi değilsin.

Yaşın belli değil,
Eğitimin belli değil,
Neler yaptın şu zamana kadar belli değil,

Ne cavap verilmesini arzu ediyordun? Ayrıca çöpçülük gayet ciddi bir iş, tanıdığın yoksa belediyeye giremiyorsun mesela.

Maaşı mı az? Şu konuyu açan zihniyet için maden oranın maaşı...

Lise mezunuyum. Ayrıca, siber güvenlikle ilgili eğitim var.

Üniversiteyede yakında başlayacağım.
Hocam benim size tavsiyem sevdiğiniz işi ve hobinize göre bir iş yapın. Biz sizi tanımıyoruz etmiyoruz ama aldığımız bilgi kadarıyla teknolojiye ve siber güvenliğe yakınsınız. Kendinizi bu konularda geliştirin ve inanın hem daha mutlu ve daha iyi yaşarsınız. Biz bu konuda sizin geleceğinizi karar veremeyiz. Bunu sadece sen karar verebilirsin.

Lise mezunuyum. Ayrıca, siber güvenlikle ilgili eğitim var.
Güzel. MDISEC'ten web zaafiyetleriyle alakalı içerikleri izleyip bug bountye dalabilirsin. Bug bounty ekseriyetle sıkıcı ama kazancı yüksek iştir. İlk başta salt paraya odaklanmadan zaafiyetleri kavramaya çalışırsın zaten. 1-2 yıl düzenli uğraştıktan sonra çok faydasını görürsün ve sertifikalandırma da yapabilirsin sonrasında.