Sizce Nescafe güzel bir ürün mü?

Köroğlu

Uzman
Yer
Bolu
Olmazsa olmazım değil ama dışarıdaki fiyatlar malum, oldukça ucuz bir alternatif o yüzden. Ama ben pakette yazdığı gibi suyla değil sütle yapıyorum. Siz Nescafe sever misiniz yoksa hiç içmez misiniz?

Aynen hazır kutu olarak; Obsesso'nun Beyazı ve yeni çıkan Yeşil olan Creamy Latte çok hoşuma gidiyor.
Ben kendim yapıyorum. Paketin fiyatını paketteki sayıya bölünce 9 lira yapıyor. Sütü de 8 lira desen, 1 bardak 17 lira yapıyor benimki.

3'u 1 arada falan rezalet, kahve degil zaten onlar. Onun disinda fena degil, ancak moka pot ile kendim cekirdek kahvenin cekirdegini de kendim ogutup yapmayi tercih ediyorum.

3'ü bir arada içmiyorum bunlardan içiyorum.

Dosya Ekleri

• 1782852240003.webp
    772,3 KB · Görüntüleme: 14
  • 1782852265601.webp
    818,2 KB · Görüntüleme: 15
Nescafe'nin içeriğinde plastik maddesi olduğunu söyleyen bir doktor vardı ne kadar doğru bilmem.

Nescafe'nin içeriğinde plastik maddesi olduğunu söyleyen bir doktor vardı ne kadar doğru bilmem.

Amcamın eşi 40 senedir günde bilmem kaç bardak içiyor ölmedi. Ben günde bir bardakla ölmem bence (zaten her gün içmiyorum canım isterse içiyorum)

Kahveyi çekirdek halinde alıp öğütmek bence kahve içtiğimi anlamam için gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…