Detaylar
Kim cevapladı?Nescafe güzeldir, fakat son zamanlar Obsesso kullanıyorum; içimi sanki Nescafe'ye göre daha iyi.
Hazır kutu olarak mı?Nescafe güzeldir, fakat son zamanlar Obsesso kullanıyorum; içimi sanki Nescafe'ye göre daha iyi.
Aynen hazır kutu olarak. Obsesso'nun beyazı ve yeni çıkan yeşil olan Creamy Latte çok hoşuma gidiyor.
Ben kendim yapıyorum. Paketin fiyatını paketteki sayıya bölünce 9 lira yapıyor. Sütü de 8 lira desen, 1 bardak 17 lira yapıyor benimki.Aynen hazır kutu olarak; Obsesso'nun Beyazı ve yeni çıkan Yeşil olan Creamy Latte çok hoşuma gidiyor.
3'u 1 arada falan rezalet, kahve degil zaten onlar. Onun disinda fena degil, ancak Moka Pot ile kendim cekirdek kahvenin cekirdegini de kendim ogutup yapmayi tercih ediyorum.
3'u 1 arada falan rezalet, kahve degil zaten onlar. Onun disinda fena degil, ancak moka pot ile kendim cekirdek kahvenin cekirdegini de kendim ogutup yapmayi tercih ediyorum.
3'ü bir arada içmiyorum bunlardan içiyorum.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 1
Nescafe'nin içeriğinde plastik maddesi olduğunu söyleyen bir doktor vardı ne kadar doğru bilmem.
Nescafe'nin içeriğinde plastik maddesi olduğunu söyleyen bir doktor vardı ne kadar doğru bilmem.
Amcamın eşi 40 senedir günde bilmem kaç bardak içiyor ölmedi. Ben günde bir bardakla ölmem bence (zaten her gün içmiyorum canım isterse içiyorum)
RoaringLion
Üstün
Kahveyi çekirdek halinde alıp öğütmek bence kahve içtiğimi anlamam için gerekli.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Monitör kasasındaki çatlak garantiye dahil olur mu?
- ltcolbaron41