Sizce PC yüzünden mi kilom arttı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QQChart
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    sizce
Bilmeden konuşuyor dediğin adam 23 kilo verdi. Göz ardı ediyorum seni, bir şey bildiğin yok. Tek yaptığın şey yanlış bilgi yaymak.

Tatlandırıcılar işi bozuyor zaten. Yine de önermiyorum.
En iyisi bu tarz ürünlerden komple uzak durmak ama ana amaç kilo vermek olduğu için araç olabilir diye düşündüm.

Bilmeden konuşuyor dediğin adam 23 kilo verdi. Göz ardı ediyorum seni, bir şey bildiğin yok. Tek yaptığın şey yanlış bilgi yaymak.

Tatlandırıcılar işi bozuyor zaten. Yine de önermiyorum.

23 kilo verdin diye çok mu bilgilisin. Az yersen çok yürürsen 23 değil 50 kilo 100 kilo bile verirsin. Çok kilo verdiğin için çok bilgili olduğunu sanmak da ne bileyim.

Başlarda sıkı diyet yaparsa zaten diyeti bozması daha kolay olur, yavaş yavaş alışacaktır.
Bende kendi diyetimi yazayım buraya bari. 4 kilo verdim. Bir 20 daha vermeyi planlıyorum.

Gramajlar kişiden kişiye değişeceği için sadece ürünü yazıyorum.
Sabah : ince öğütülmüş yulaf ve süt + 2-3 yumurtadan yapılmış omlet.
Öğlen : Yok. ( Opsiyonel ).
Akşam : Haşlanmış Tavuk Göğsü ve Pirinç. + Salata.

İfadeler: 995
İçim mi iç miyim mi?

Amacın sağlık ise hayır, kilo vermekse Coca-Cola Zero iç. Kalori yok suya tat ve gaz vermişler Coca-Cola Zero olmuş. Ki zaten bende kararında içiyorum sağlığına da önem ver günde 1 2 kutu Coca-Cola Zero'dan bir şey olmaz.

Normal şekerliden daha sağlıklı hani zehir değil ancak sen sağlıklı bir hayat yaşayacağım diyorsan içme çoğu üründe zaten tatlandırıcı var yani buraya dağlık faktörünü dahil etmek çok da önemli değil. Minik bir not diyelim.

Mekik belki ama şınav hiç çekemiyorum. Onun için ne yapacağım?

Hocam 1-2 ayda sadece beslenmeyle bu zor değil mi zaten. Bence bilgisayar daha etkili.

İşim gereği günde en az 10 saatimi bilgisayar başında geçiriyorum kilom da yerinde yağ oranım da.

içim mi içmiyim mi?
Kardeşim senin iyiliğini düşünerek yazacağım senin ilk önce Psikiyatri'ye gitmen gerek psikolojin iyi değil çok takıntı yapmışsın Kilo'yu kendine. Kilon benim için çok normal o göbek'te biraz kardiyo yaptığında eriyip gider çok takma kafana böyle şeyleri. Senden daha kilolu insanlar var TLC kanalını izle istersen haline şükredersin çok'ta normal kilom var mış deyip psikolojini düzeltirsin. Senin ilk işin kilo vermek değil psikiyatriye gitmek olsun çünkü çok kafana takmışsın. Daha sonra o göbeğin kardiyo ile çözülür sonra kas'a çevir birazcık tamamdır böylelikle fazla kafaya takmazsın.
Fakat bu kişinin acilen Psikiyatri'ye gitmesi lazım hocam. Arkadaş çok kafaya takmış takıntı haline getirmiş kilo vermeyi. Kendisi bir kardiyo ile o göbeğini yok edecek zaten yan yağları yok zaten düz göbeği var O'da dediğim gibi kardiyo ile düzelir ama arkadaş çok fena kafaya takmış çok fena taktığı için'de takıntı haline getirmiş bu kilo verme işini. İlk önce Psikiyatri'ye gidip psikolojisini düzeltmeli ve daha sonra spora başlamalı kardiyo ile o çıkan göbeği düze indirir daha sonra kas çalışırsa vucüdü toparlar.
Babamı beni spor salonuna yazdırması için ne yapmalıyım?
Spor'a yazdırması için rica edebilirsin sağlığım için filan de zaten baban bir şey demez kabul eder veya kendin bir ek iş bul maaşın ile spora başla ilk önce kardiyo daha sonra kas çalışırsın vücüdün öyle toparlar. Ayrıca Psikiyatri'ye de gitmen gerekiyor çok fena takıntı haline getirmişsin bu kilo verme işini.

Son düzenleme:
Gerçekten psikolojim mi bozulmuş? 90-100 kilo civarıyım ama nasıl normal olabilirim ve bi de eskiden zayıf olduğumdan daha takıntı yapıyorum.

Hem verilen psikitaytri ilaçları beni daha kötü yapmaz mı daha da kilolu olurum sonra.

Borcumuz olduğundan kabul etmiyor. Ek iş yapmakta istemiyorum okuyorum. Hem aşırı takıntı haline getirdiğimi düşünmüyorum sadece aşırı hızlı aldığımdan korkuyorum daha kötü olmaktan.

İfadeler: 995
Hem verilen psikitaytri ilaçları beni daha kötü yapmaz mı daha da kilolu olurum sonra.
Bak işte burada belli ne kadar takıntı haline getirdiğinin. Çok takıntı yapmışsın kilo bu alınır verilir öyle obez bir vücüt Tipin'de yok bu kadar takıntı haline getirme senin ilk önce dediğim gibi spora gidip ilk önce o göbeğini kardiyo ile düzleştirmen daha sonra Kas'a çevirmen böylelikle vücüdünü toparlarsın. Psikiyatri doktor sana uygun ilacı yazar kilo aldırmayı hissedersen ki mümkün değil doktora tekrar bir danışırsın en fazla ilaçlarını değiştirir fakat tüm obezite diyetisyen doktorları kilo takıntısına karşı. Kendini çok sıkma bu senin için çok büyük sıkıntı yaratır ileride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…