SMTP App password gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 310
  • Etiketler Etiketler
    smtp

mertjr

Uzman
Kırmızı daire içinde yer alan kısım bende gözükmüyor. 2 adımlı doğrulama vs. hepsi açık SMTP şifresi oluşturamıyorum bu yüzden. Nasıl çözeceğim?
@Recep Baltaş Google bu özelliği kaldırdı mı yoksa ben anlamadım her türlü çözüm videolarını denedim...

app-passwords-768x253.webp

Kırmızı daire içinde yer alan kısım bende gözükmüyor. 2 adımlı doğrulama vs. hepsi açık SMTP şifresi oluşturamıyorum bu yüzden. Nasıl çözeceğim?
@Recep Baltaş Google bu özelliği kaldırdı mı yoksa ben anlamadım her türlü çözüm videolarını denedim...

Eki Görüntüle 40939
Altta böyle kısım var aradığınız, ilk seçenek olabilir mi? Mesela sizin fotoğrafta işaretli kısımda normal Google Parolası gözüküyor bende. Ekstraları pencerenin altından ekliyoruz.

1714401272051.webp

Bu sorunu ben de yaşamıştım. Yukarıdaki arama kısmından arayarak bulabilmiştim ben (İngilizcede "app" diye aratınca "App passwords" benzeri bir sonuç çıkması lazım.):

1714401524295.webp

Başka şekilde bulamamıştım.

Sol kısımdan "Güvenlik" => Açılan kısımdan "İki Adımlı Doğrulama" => En alt kısımdan "Uygulama Şifreleri" kısmından erişebilirsiniz.
Ben bu şekilde uygulama şifresi oluşturup "nodemailer" eklentisi ile Node.js üzerinden mail gönderebiliyorum.

Yapmaya çalıştığınız şey nedir? XenForo ile ilgili mi?

İnternet sitesinde bir form oluşturdum onu maile yollayacağım fakat SMTP şifresi oluşturmak istiyorum. İnternetteki tüm videoları denememe rağmen App password kısmı gözükmüyor SMTP şifresi oluşturmak için.

Sol kısımdan "Güvenlik" => Açılan kısımdan "İki Adımlı Doğrulama" => En alt kısımdan "Uygulama Şifreleri" kısmından erişebilirsiniz.

İşte gözükmüyor bende :)

Bu sorunu ben de yaşamıştım. Yukarıdaki arama kısmından arayarak bulabilmiştim ben (İngilizcede "App" diye aratınca "App passwords" benzeri bir sonuç çıkması lazım.):

Başka şekilde bulamamıştım.

Onu denedim fakat sadece isim yazdırıyor şu şekilde seçenekleri göstermiyor

app-passwords-tab-768x499.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet sitesinde bir form oluşturdum onu maile yollayacağım fakat SMTP şifresi oluşturmak istiyorum internetteki tüm videoları denememe rağmen app password kısmı gözükmüyor SMTP şifresi oluşturmak için.

İşte gözükmüyor bende :)
Genelde iki adımlı doğrulamayı bahane ediyorlardı sizde açık olmasına rağmen gözükmüyormuş garip. Belki "auth" uygulamanızı kaldırıp tekrar aktifleştirmek işinize yarayabilir.

Ek olarak bana ne için kod oluşturacağımı sormuyor direkt şifreyi veriyor tuşa bastığımda ilginç.

Account settings: Your browser is not supported. Bu link üzerinden mi yapmaya çalışıyorsunuz işleminizi.

Sizin gibi ben de SMTP şifresi için bunu kullanmıştım ve seçenek seçmemiştim. İsim yazıp şifreyi elde ettikten sonra kullanabiliyor olmalısınız.

VSC üzerinde form yazıp bağladım dediğiniz gibi maili gönderirken localhost üzerinden bile error veriyor kodda hata olmamasına rağmen. Nereden test edebilirim başka?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt