Yaşları Windows 7'ye yetiyor. Benim zamanlarım XP liderliği vardı. 7 sadece yeni bilgisayarlarda vardı ama yine de XP mi daha iyi 7 mi daha iyi demezdik.

Haberleri yanlış anlamadıysam Microsoft bu işletim sistemin desteği bitirmek üzere sonlandırmaya geçmiş.

Windows 10 için güvenlik güncelleştirmeleri desteği 32-bit ve 64-bit için aynı anda bitecek ve hala bitmedi. Microsoft sadece bilgisayar üreticilerin Windows ön yüklü bilgisayar satabilmesi için 64-bit mecburiyeti getirdi 2020 civarı. Ancak bu 32-bit sistemi kurmak isteyenleri etkilemiyor ve onlar hala güncelleme alabiliyor.

Sisteminizin işlemci, ekran kartı, RAM, sabit disk alanı gibi temel özelliklerini paylaşırsanız daha iyi fikir verebiliriz. Sisteminiz 64-bit sistemi de rahatlıkla çalıştıracak kapasitede olabilir. (2024'de hala kullanılan çoğu sistem öyle.)

Eskiye özlem normal ama geçti artık modası. Devrini güzelce yaşadı ve bitirdi Windows 7.

Sisteminizin işlemci, ekran kartı, RAM, sabit disk alanı gibi temel özelliklerini paylaşırsanız daha iyi fikir verebiliriz. Sisteminiz 64-bit sistemi de rahatlıkla çalıştıracak kapasitede olabilir. (2024'de hala kullanılan çoğu sistem öyle.)

Aslında çok eski olduğu için güncelleme almasını istemiyorum, yine de sistemimi bırakayım.

GTS 250
4 GB
AMD Athlon(tm) ll X3 440 Processor 3.00 GHz
1 TB ve 64 Bit.

Aslında çok eski olduğu için güncelleme almasını istemiyorum, yine de sistemimi bırakayım.

GTS 250
4 GB
AMD Athlon(tm) ll X3 440 Processor 3.00 GHz
1 TB ve 64 Bit.

İsterseniz Windows 10 64-bit deneyebilirsiniz, çalıştıracağını ve Windows 7 ile eşdeğere yakın bir performans vereceğini düşünüyorum. Ama Windows 11 önermiyorum sistem oldukça eski olduğu için.

İsterseniz Windows 10 64-bit deneyebilirsiniz, çalıştıracağını ve Windows 7 ile eşdeğere yakın bir performans vereceğini düşünüyorum. Ama Windows 11 önermiyorum sistem oldukça eski olduğu için.

Yarın arkadaşım için tanıdığım bilgisayarcıya işim düştü. Fırsat gelmişken benim sistemi de götüreceğim, teşekkürler. Konu sahibini biraz baltaladık gibi oldu cidden, kusura bakmasın.